Agesen efter øretæve på Falster: Det er mig en gåde, at vi kan falde så dybt

Camilla Degn var en af de få lyspunkter hos Randers HK i det store nederlag på Falster. Arkivfoto: Annelene Petersen

Agesen efter øretæve på Falster: Det er mig en gåde, at vi kan falde så dybt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK løb ind i et stort nederlag i udekampen mod Nykøbing. Cheftræner Niels Agesen tror, at forklaringen på holdets store udsving skal findes mentalt hos spillerne.

Randers: Randers HK skulle på en svær opgave søndag eftermiddag mod Niels Agesens tidligere klub Nykøbing på Falster.

På en dag, hvor Randers HK brændte et hav af chancer, blev det til et klart nederlag på hele 19-32.

Gæsterne fra Kronjylland fik ellers en fin begyndelse på kampen, hvor Nina Müller scorede to hurtige mål i de første minutter.

Mathilde Juncker fik samtidigt en fornem start i målet, hvor hun havde adskillige redninger. Derfor så det fornuftigt ud efter kampens første kvarter, hvor det stod 4-4.

I denne periode var Randers HK dog også begyndt at brænde chancer, og efter femte spilleminut, hvor Sabine Pedersen scorede på kontra, gik det helt galt.

Der skulle nemlig gå helt utrolige 24 minutter, uden at Randers FC scorede en eneste gang. I denne periode brændte gæsterne ni skud.

- Jeg har svært ved at forstå, hvordan vi kan gå fra at starte kampen så godt, til at vi pludselig går helt i stå. Det er mig faktisk en gåde, at vi pludselig kan falde så dybt, sagde en tydeligt skuffet Niels Agesen.

Kronjyderne formåede samtidig at lave hele ti tekniske fejl, og derfor trak Nykøbing fra i løbet af første halvleg. Søstrene Johanna og Emilie Westberg voldte defensiven problemer.

Derfor så det for alvor sort ud, da Randers HK gik til pause nede med 5-13.

- Kampen var reelt afgjort ved pausen, og det var egentlig bare op ad bakke herfra, sagde cheftræneren.

Kampen i tal
HåndboldligaenNykøbing - Randers HK 32-19 (13-5)

Nykøbing: Lære Pedersen 9, Emelie Westberg 4, Johanna Westberg 4, Dione Housheer 4, Mathilde Nielsen 3, Anna Lagerquist 3, Angelica Wallen 2, Isabella Jacobsen 2, Ayaka Ikehara 1

Randers HK: Camilla Degn 6, Nina Müller 3, Jamina Roberts 2, Julia Eriksson 2, Sabine Pedersen 2, Line Mai 2, Celine Sivertsen 1, Anne Sofie Hjort 1

Udvisninger Nykøbing 4, Randers HK 2

Tilskuere: 1.052

Mentalt problem

Randers HK kom en smule bedre ud til anden halvleg.

Line Mai scorede to hurtige mål, og Jamina Roberts tilføjede med et enkelt mål, og så var Randers HK kun bagud med 8-13.

Men igen gik kronjyderne i stå i offensiven. Den ene brændte chance efterfulgte den anden, og det resulterede igen i, at Nykøbing trak fra.

Med 20 minutter tilbage af opgøret så det håbløst ud for Randers HK, der var bagud 9-19, og offensiven kunne ikke komme ud af det sorte hul.

- Vi har fået det hele vendt efter kampen, og det er tydeligt, at spillerne ikke overholder de kollektive aftaler. Lige nu leder jeg efter, om det er mig, der overbringer de taktiske ting forkert, eller om det er misforståelser. Spillerne har fortalt, at de ikke mener, at jeg kommer de taktiske ting forkert, så det kunne godt tyde på, at det går galt mentalt. Det er i hvert fald noget, vi skal have kigget på, siger Niels Agesen.

Selvom Mathilde Juncker havde fine redninger i målet, var Nykøbing i kontrol, fordi Randers HK ikke fandt frem til løsninger i offensiven.

Randers HK gik 12 minutter i anden halvleg uden scoring, inden Camilla Degn fik reduceret til 10-21 efter 44 minutter.

Anne Sofie Hjort kom ind i angrebet i slutminutterne, hvor hun scorede et enkelt mål. Camilla Degn var den bedste Randers HK'er i offensiven med seks scoringer.

Store udsving

Det ændrede ikke på, at Randers HK led et stort nederlag på 19-32, som står i skærende kontrast til holdets træninger i de seneste par uger.

- Jeg tror, de fleste er enige med mig i, at vi har haft de tre bedste sammenhængende træningsuger på det sidste, og det gør faktisk også det hele endnu mere uforståeligt. Når man har så store udsving, som vi har i øjeblikket, så plejer det at være et resultat af dårlige træninger, lyder det fra Niels Agesen.

Randers HK møder Aarhus United i næste kamp.

Agesen efter øretæve på Falster: Det er mig en gåde, at vi kan falde så dybt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce