Trænerskifte gav omgående bonus


Trænerskifte gav omgående bonus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Randers Freja FC fyrede i den forgangne uge U17-træner Anders Nim og satte Superligaholdets asistent-træner Morten Eskesen midlertidigt ind på posten, og det gav omgående bonus, da holdet i weekenden vandt sæsonens første sejr i U17-ligaen

På hjemmebane besejrede de FC Nordsjælland med 2-1 på to sene scoringer. Efter 72 minutter klappede venstrebacken Sabastian Beraque bolden op i det lange målhjørne, og syv minutter før tid headede Laurs Skjellerup sejrsmålet i nettet efter hjørnespark.

- Morten Eskesen havde haft stor fokus på, at drengene skulle komme med en tro på, at det godt kunne lade sig gøre, selv om de har været igennem en svær periode. Det levede de i høj grad op til. De holder hovedet koldt og lader sig ikke slå ud af, at vi kommer bagud i første halvleg, siger holdets assistent-træner i kampen, Tobias Bendixen.

- Det var faktisk lidt ufortjent, at vi kommer bagud, for vi skabte nogle fine muligheder ved at spille lidt mere simpelt og bringe bolden hurtigt op til de forreste. Det var ikke alt med bolden, der var lige godt, men vi var farlige på vores standardsituationer, og FC Nordsjælland havde svært ved at spille sig igennem vores defensive struktur, siger Tobias Bendixen.

Med sejren slap holdet væk fra sidstepladsen.

U17-ligaen

Randers Freja FC - FC Nordsjælland 2-1 (0-1)

Randers Freja FC: Sebastian Beraque, Laurs Skjellerup

Trænerskifte gav omgående bonus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce