Hornbæk-damer tabte i vild målfest

Arkivfoto

Hornbæk-damer tabte i vild målfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hornbæk scorede hele 37 mål, men det var ikke nok til at slå Sæby, der havde de afgørende marginaler med sig i slutminutterne.

Randers: 37 mål plejer at være nok til at vinde en håndboldkamp, men det var det ikke for Hornbæks damehold i 2. division.

Lørdag spillede de hjemmekamp mod Sæby, og her måtte Nicklas Fasts tropper gå fra banen med et nederlag på 37-39.

Det var en kamp, der helt anderledes i forhold til Hornbæks forrige kamp, hvor de også tabte i en tæt kamp. Men her endte kampen 22-23.

- Vi fik meget bedre gang i vores angrebsspil, og vi havde generelt mere flow i vores spil. Vi var rigtig gode til at holde tempo, og vi kunne faktisk have scoret endnu flere mål, siger cheftræner Nicklas Fast.

Til gengæld var det en frustrerende dag i forsvaret.

- Vi sejlede i forsvaret. De havde to dygtige skytter, og dem kunne vi ikke holde nede. Vi forsøgte at mandsopdække dem, men hjalp ikke det store. Det var en meget underlig kamp, hvor vi igen manglede de sidste marginaler. Jeg havde ikke forventet, at nogen af holdene ville score så mange mål, siger Nicklas Fast, der dog ikke er bekymret frem mod næste kamp.

2. division, damer

Hornbæk - Sæby 37-39 (18-22)

Målscorere Hornbæk: Cille Valbjørn 10, Nanna Bugge 6, Louise Ahrenholt 5, Kirstine Svoldgaard 5, Julie Kanz 4, Mia Klemmensen 3, Camilla Broberg 3, Emma Molbo 1.

Hornbæk-damer tabte i vild målfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce