Begge Randers HK-hold kørte modstanderne over


Begge Randers HK-hold kørte modstanderne over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomsholdene i Randers HK tog begge store sejre i weekendens kampe.

Endnu en storsejr
Genrefoto: Iris/Scanpix

U18-pigerne i Randers HK vandt for anden spillerunde i træk en 18 måls sejr og har sat kursen mod deltagelse i ligaen i i foråret. Holdet ligger på andenpladsen i rækken med otte point for fem kampe.

- Vi vidste godt på forhånd, at det var en kamp, vi skulle vinde, så vi havde talt mere om måden, vi gerne ville vinde på. Vi skulle have en god start, og det fik vi, og vi skulle være aggressive i vores forsvar, hvilket også lykkedes med 39 frikast. Der var nogle enkelte svipsere defensivt, men det kan ikke undgås helt mod et hold, der spiller så lange angreb som HEI, siger træner Mathias Broløs.

- Frem mod pausen var der nogle enkelte gange, hvor vi manglede skarphed i vores afslutninger og tog nogle forhastede beslutninger. Det skal vi optimere, så vi er klar mod de fysisk stærkere hold. Men ellers var det en kamp, hvor vi lykkedes på de parametre, vi på forhånd havde stillet op.

Næste kamp er 3. november hjemme mod TTH.

U18-piger, 1. division

HEI - Randers HK 19-37 (8-17)

Randers HK: Josephine Omann 9, Iben Lynnerup 6, Astrid Lynnerup 5, Mathilde Orkild 4, Aia Raadshøj 4, Christina Hansen 3, Mie Jensen 3, Cecilie Kilsgaard 2, Karoline Mathiesen 1.

Sikker sejr til Bøges piger

Efter nederlag i de seneste to kampe kom Randers HK's U16-piger tilbage på sporet med sejr ude over bundproppen, Aars HK.

Dermed er det fortsat helt åbent i kampen om andenpladsen i rækken efter suveræne Herning/Ikast. Randers HK er efter fire spillerunder blot et point efter Mejdal-Halgård på andenpladsen.

- Det vigtigste for os var, at vi skulle ud at have en sejr, og at det ikke blev sådan en, hvor vi skulle først skulle til at afgøre det til sidst. Det levede vi op til med en sikker sejr, siger træner Klaus Bøge.

- Vi fik målene og spillet fordelt bredt, hvilket er kendetegnende for det her hold, som er ret homogent sammenlignet med sidste sæson, hvor vi havde et par spillere, som var meget markante i kampene. Defensivt havde vi god succes med at stresse dem med et 5-1-forsvar, siger Klaus Bøge.

Næste kamp er 3. november hjemme mod Strandby/Elling.

U16-piger, 1. division

Aars HK - Randers HK 18-28 (7-13)

Randers HK: Frida Gjandrup Møller 4, Annesofie Grønning 4, Emily Aaen 3, Ida Callisen 3, Sarah Neess 3, Lea Gulløve 3, Cecilie Nyegaard 3, Tania Bilde 3, Anna Gardum 2.

Begge Randers HK-hold kørte modstanderne over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce