Hjort inden møde med sensationshold: Vi skal vise bedre indstilling

Anne Sofie Hjort gør fremskridt efter problemer med det ene knæ. Arkivfoto: Annelene Petersen

Hjort inden møde med sensationshold: Vi skal vise bedre indstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er vigtige point på spil, når Aarhus United gæster Arena Randers. Kronjydernes stærke forsvarsspiller Anne Sofie Hjort mener, at holdet skal komme med mere energi og gejst.

Randers: Randers HK løb ind i et stort nederlag i seneste kamp mod Nykøbing.

I det hele taget har det ikke været nogle goder uger for den kronjyske håndboldklub, der har tabt fire ud af de seneste fem kampe.

Målet om en plads i slutspillet er efterhånden begyndt at smuldre, og med tre kampe tilbage i efteråret, er der et stort pres på Randers HK.

De to sidste kampe i efteråret er mod to af de største DM-favoritter i Odense og Team Esbjerg, men inden da møder Niels Agesen og co. Aarhus United.

Anne Sofie Hjort erkender, at Randers HK ikke har haft den bedste optakt til den vigtige kamp mod Aarhus United, og at der er meget, der skal forbedres.

- Vi er inde i en ret hård periode i øjeblikket. Vi træner stadig rigtig godt, men vi får det bare ikke overført til kampene, hvilket selvfølgelig er frustrerende. Vi har haft en del kampe, der godt kunne have været gået til vores fordel, og i det hele taget har ligaen svinget meget. Til gengæld har vi også haft kampe, hvor vi har store udfald, og det har været uacceptabelt, siger Anne Sofie Hjort og henviser blandt andet til kampen forleden mod Nykøbing.

- Jeg vil ikke sige, at stemningen i truppen er dårlig, men vi er opmærksomme på, at der skal lægges endnu mere arbejde i det lige nu. Man arbejder både med sig selv og med hele holdet, og det bruger vi alle meget energi på, siger Anne Sofie Hjort.

Anne Sofie Hjort er ikke tvivl om, hvad Randers HK skal forbedre i de sidste tre kampe i efteråret.

- Vi ved, at spillet ikke flyder så meget i øjeblikket, og derfor skal vi i stedet fokusere på de små ting. Vi skal have en bedre indstilling og komme med mere fight og energi, for det er ting i håndbold, du altid skal kunne falde tilbage på, når spillet ikke fungerer. Træningsintensiteten skal også fortsætte, og så er jeg sikker på, at vi nok skal ramme et bedre i niveau i kampene også, siger Anne Sofie Hjort.

Sensationsholdet

Aarhus United har været den helt store positive overraskelse i denne sæson.

Et meget ungt hold under ledelse af Heine Eriksen har leveret flere store resultater, og østjyderne er i øjeblikket på en sjetteplads i ligaen. De har hele syv point ned til Randers HK på tiendepladsen.

Anne Sofie Hjort har en fortid i det aarhusianske, da klubben hed SK Aarhus. Hun har været meget imponeret over holdets præstationer i denne sæson.

- De har præsteret rigtig flot, og de har et meget stabilt niveau. Det er hold med mange stærke gennembrudsspillere, og så er de kendetegnet ved, at alle på holdet byder ind med noget. Deres bredde gør nemlig, at de får kvaliteter fra en masse forskellige spillere, og så har jeg også set et hold, der virkelig kæmper med alt, hvad de har, lyder det fra bagspilleren.

Den stærke forsvarsspiller mener, at fredagens kamp er vigtig, og det er der flere årsager til.

- Det er selvfølgelig vigtigt, at vi får en sejr igen. Det er ved at være længe siden. Det handler dog lige så meget om, at vi får rykket os i de tre sidste kampe i efteråret. Vi skal hele tiden tage små skridt, så det går i den rigtige retning, men jeg håber selvfølgelig også, at vi får to point, siger hun.

Tager tid med skade

Anne Sofie Hjort fik comeback i starten af oktober i opgøret mod Skanderborg.

Efter en slem knæskade tager det tid for bagspilleren at komme tilbage i fuld gear.

- Det har været superfedt at være tilbage på holdet i kampe. Det er dog stadig en proces for mig og mit knæ. Jeg skal hele tiden finde ud af, hvor meget jeg kan holde til. Jeg har før haft problemer med knæet, så jeg skal være forsigtig. Lige nu skal jeg mest bare hjælpe til i forsvaret, og så kan jeg hele tiden lægge mere på, som tiden skrider frem, slutter Anne Sofie Hjort.

Kampen mellem Randers HK og Aarhus United spilles i aften klokken 18.30 i Arena Randers.

Hjort inden møde med sensationshold: Vi skal vise bedre indstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce