Trods nyt nederlag: Randers HK-lejren så store fremskridt

Mathilde Juncker stod endnu engang en god kamp i målet. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Trods nyt nederlag: Randers HK-lejren så store fremskridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK-træner Niels Agesen var tilfreds med sit holds præstation i lokalopgøret mod Aarhus United. Også målvogter Mathilde Juncker så fremgang.

Randers: Trods nederlaget på 22-23 i lokalopgøret mod Aarhus United fredag aften i Arena Randers, der var det fjerde i træk i ligaen, havde Randers HK-træner Niels Agesen alligevel de positive briller på efter opgøret.

Han mente, at hans hold leverede en god præstation.

- Det er helt fejlagtigt at sammenligne kampen med de tre foregående. Det vigtigste for os var, at vi kom på banen med det rigtige udtryk, og det kan jeg ikke sætte en finger på. Spillerne kæmpede for sagen, og det er første gang i min tid i Randers HK, at tilskuerne har stået og klappet af os efter et nederlag, siger Niels Agesen.

Randers HK var foran 9-5 i første halvleg og 13-12 ved pausen, men i anden halvleg vendte Aarhus United billedet. De var foran 23-20, inden Randers HK scorede opgørets to sidste mål.

- Spillemæssigt havde vi godt styr på Aarhus United. Spillerne efterlevede de taktiske ting, vi havde aftalt, og så er det også nemmere som træner. Vi spillede med mange forskellige åbninger, holdt tempoet i vores angrebsspil og kunne vel også have ført med mere end ét mål ved pausen, sagde Niels Agesen.

Men I kan stadig ikke holde kadencen igennem en hel kamp?

- Det er rigtigt. Når vi spiller godt i 20 minutter, kan vi ikke fortsætte på det maksimale i de sidste ti minutter af en halvleg. Men det er udslag af det efterslæb, som vi har fra opstarten. Jeg ved godt, at folk ikke gider at høre mere om den opstart, men det er dét, som bider os bagi nu. Det eneste, jeg kan sætte på præstationen, er, at vi har ti minutter i anden halvleg, hvor tingene går lidt i stå for os. Men ellers lignede det rigtig meget af det, som vi gerne vil. Det var ikke bare ét, men flere skridt i den rigtige retning, siger Randers HK-træneren.

Skuffet Juncker

Målvogter Mathilde Juncker, der stod en god kamp, så også fremgang på holdet, men hun var skuffet over resultatet.

- Jeg står med en rigtig irriterende fornemmelse, for vi lavede mange gode ting, kommer med den rigtige indstilling og har publikum med os, men vi mangler lige det sidste. Vi står godt i forsvaret og får specielt før pausen løbet kontra. I anden halvleg får deres venstre fløj lov at score for mange mål, og der går lidt for længe, inden vi får rettet det til. Men generelt spiller vi en god kamp, siger Randers HK-keeperen.

Men Aarhus United har nu ni point mere end jer. Handler det om, at de kan spille frit, mens I er under større pres?

- Det kan godt være, at de i begyndelsen af sæsonen har nydt godt af, at der ikke var nogle forventninger til dem. Men det er der jo nu, og alligevel bliver de bare ved at køre på. Det må man også bare give dem cadeau for, siger Juncker.

Brug for stort comeback

For Randers HK ligner det allerede nu en situation, hvor holdet skal overgå sig selv fra sidste sæson, hvor en god slutspurt i foråret sikrede pladsen i DM-slutspillet.

- Der er stadig muligheder, men der er ingen tvivl om, at det bliver en lang, sej kamp. Men det tror jeg ikke, vi skal fokusere så meget på lige nu. Vi skal først og fremmest blive ved at komme med den indstilling, som vi havde til kampen mod Aarhus. Det er første forudsætning for, at vi kan rykke os, siger Juncker.

Cheftræner Niels Agesen har endnu ikke afskrevet DM-slutspillet.

- Der er ingen tvivl om, at det kræver et stort comeback. Men man skal ikke afskrive os, hvis vi kan spille, som vi gjorde mod Aarhus, som er et godt hold, siger han.

Randers HK har to kampe tilbage i efteråret på udebane mod Esbjerg og Odense.

Trods nyt nederlag: Randers HK-lejren så store fremskridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce