Tidligere ligatræner om Randers-gensyn: Altid specielt at møde sin gamle klub

Martin Hjortshøj tager hatten af for Randers HH's sæsonstart. Arkivfoto: Lars Rasborg

Tidligere ligatræner om Randers-gensyn: Altid specielt at møde sin gamle klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Hjortshøj vender tilbage til Arena Randers, men denne gang er det som træner for oprykkerholdet fra Odense. Han glæder sig til gensynet med tidligere kolleger.

Randers: Når Randers HH møder HC Odense søndag eftermiddag, sidder der et kendt ansigt på gæsternes trænerbænk.

Det er nemlig Randers HH's tidligere assistent og senere cheftræner i Håndboldligaen Martin Hjortshøj, der står i spidsen for oprykkerholdet fra Odense.

Martin Hjortshøj ser frem til mødet med tidligere kolleger i Randers.

- Det bliver da uden tvivl en smule specielt, men det er mest før og efter kampen, hvor jeg skal møde en masse kendte folk fra min tid i Randers HH. Når de 60 minutter spilles, tænker jeg ikke så meget over det. Der er altid noget særligt ved at vende tilbage til en tidligere klub, og det glæder jeg mig da helt klart til, siger Martin Hjortshøj.

Martin Hjortshøj har fulgt med i Randers HH's sæsonstart, og han er yderst imponeret over de resultater, som Jeppe Bach Knudsen og co. har opnået.

- Efter en turbulent opstart har de leveret en fantastisk sæsonstart. Det er imponerende, at de har fået så flotte resultater allerede. Jeg tror blandt andet, det skyldes, at de har fået Kevin Fisker tilbage i målet, og at de generelt har hentet spillere, der har Randers-DNA og ved, hvad klubben står for. Derudover har de også en masse sultne unge spillere, så det er en god sammensætning af truppen, siger Martin Hjortshøj, der er overrasket over, at Randers HH på nuværende tidspunkt har syv point.

Spændende projekt

Martin Hjortshøj var assistenttræner, da Randers HH var i håndboldligaen, og senere blev han cheftræner.

Han var taknemmelig for muligheden for at træne på det højeste niveau, men i sommeren 2017 fik han et tilbud, han ikke kunne sige nej til i Odense.

- Jeg fik muligheden for at komme til Odense. Det var et hold, der spillede i 2. division, men som havde ambitioner om at komme længere op og blive en del af eliten. Det er noget, som Odense har skreget efter i lang tid på herresiden. Derudover fik jeg også meget frie tøjler til, hvordan jeg gerne ville designe tingene. Derfor var det et spændende projekt for mig, siger Martin Hjortshøj.

Målet var klart. Martin Hjortshøj og HC Odense skulle rykke op i 1. division inden to år.

- Det gik over al forventning, og vi rykkede som bekendt op i sidste sæson. Derfor har det sportsligt levet op til forventningerne, men det har også været et godt skifte for mig, fordi jeg har fået de ting, jeg gerne vil have i forhold til at have kontrol og forme tingene, siger han.

HC Odense ligger i bunden af 1. division med to sejre. Martin Hjortshøj føler sagtens, det kunne være blevet til mere.

- Det er gået, som det ofte gør med oprykkerhold. Vi har tabt nogle kampe, hvor jeg følte det sagtens kunne været blevet til mere. Derfor kæmper vi med at finde fodfæste, siger Odense-træneren, der tror på overlevelse i 1. division.

God kamp i vente

Martin Hjortshøj tror, det bliver en god kamp mellem to hold, der har deres styrker i det offensive.

- De to hold bør stå godt til hinanden, og derfor kan det blive en rigtig god håndboldkamp. Vi har stor respekt for Randers' gåpåmod og energi, og vi skal forsøge at fjerne deres kontrafase og hurtige angrebsspil. Vi har gode muligheder, hvis vi kan løse vores egen defensiv, slutter Martin Hjortshøj.

Kampen mellem Randers HH og HC Odense fløjtes i gang i dag klokken 15.00 i Arena Randers.

Tidligere ligatræner om Randers-gensyn: Altid specielt at møde sin gamle klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce