Drama til det sidste: Randers HH smed sejren væk mod oprykkerhold

Jacob Aaquist var flyvende med otte scoringer. Foto: Axel Schütt

Drama til det sidste: Randers HH smed sejren væk mod oprykkerhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH førte næsten hele kampen mod Martin Hjortshøjs HC Odense, men med en udligning i de døende sekunder endte det med en skuffende pointdeling for hjemmeholdet.

Randers: Et ærgerligt pointtab.

Det var helt klart den følelse, både spillere, trænere og publikum i Arena Randers stod med efter søndagens opgør mod oprykkerholdet fra Odense.

Randers HH smed nemlig et point, da kampen endte 27-27. Kronjyderne havde ellers ført det meste af kampen, men efter pausen gik de helt i stå og scorede blot otte mål.

Det var derfor en yderst ærgerlig Jeppe Bach Knudsen efter slutfløjtet.

- Jeg er mega skuffet. Vi har fået snakket om i omklædningsrummet efter pausen, at det var en katastrofal anden halvleg. Det var forfærdeligt, sagde Jeppe Bach Knudsen.

Der var ellers meget, der tydede på, at det skulle blive til endnu en sejr for Randers HH.

I første halvleg havde kronjyderne igen styr på de offensive takter, som har været holdets helt store styrke i denne sæson.

Jacob Aaquist og Frederik Skoda kom med masser af fart og stærke gennembrud, og det kunne Odense ikke gøre noget ved.

Også Toke Schrøder og Joachim Enggaard gjorde det godt for kronjyderne, der førte 19-14 ved pausen.

Kampen i tal
Randers HH - HC Odense 27-27 (19-14)Målscorere Randers HH: Jacob Aaquist 8, Joachim Enggaard 5, Toke Schrøder 5, Frederik Skoda 5, Michael Kabel 2, Andreas Sommer 1, Daniel Minke 1

Topscorer HC Odense: Andreas Madsen 6

Udvisinger Randers HH: 4

Udvisninger HC Odense: 3

Tilskuere i Arena Randers: 413
Martin Hjortshøj var tilbage i Arena Randers, men dengang på modstandernes bænk. Han var glad for det sene point. Foto: Axel Schütt
Martin Hjortshøj var tilbage i Arena Randers, men dengang på modstandernes bænk. Han var glad for det sene point. Foto: Axel Schütt

Kollaps efter pausen

Efter 45 minutter viste måltavlen 26-21 i Randers HH's favør, og det lignende endnu en flot sejr til Jeppe Bach Knudsens tropper, men så gik alt galt.

- Jeg er rasende over, at vi ikke gik ud og gjorde de ting, som vi aftalte. Ved 26-21 stoppede vi med at spille, og der manglede tempo. Vores bagspillere begyndte at tabe fart, og det kunne i den grad mærkes. Det blev også afgørende, at vi spillede alt for dårligt i overtal. Der var Odense lige en tand skarpere, lød det fra Jeppe Bach Knudsen.

Med fem minutter tilbage af opgøret blev Randers HH ramt af en kontroversiel udvisning, og det var Jeppe Bach Knudsen alt andet end tilfreds med.

- Observatøren lavede en klar fejl ved at pege på den forkerte spiller. Observatørerne skal egentlig bare lade være med at blande sig, for dommerparret dømte en fin kamp. Så gik han ind og lavede sådan noget pjat, og det var med til at vende kampen. Det er simpelthen for dårligt, og vi snakkede om at nedlægge protest, men det vælger vi ikke at gøre, sagde Jeppe Bach Knudsen.

Randers HH's topscorer Jacob Aaquist bragte Randers HH foran med 27-26, da der manglede 40 sekunder. Forsvaret kunne dog ikke holde stand, og så udlignede fynboerne, der jublede i stor stil.

Et point tabt for Randers HH. Det viser, hvor langt holdet er kommet siden sæsonstarten. Man stiller sig ikke tilfreds med et enkelt point.

Glad Odense-lejr

Odenses cheftræner Martin Hjortshøj var tilbage i Arena Randers for første gang siden han rykkede fra Kronjylland til Fyn i 2017.

Han var naturligvis meget glad for det ene point, der blev sikret med få sekunder tilbage af kampen.

- Efter kampen havde man næsten følelsen af en sejr. Vi var jo på hælene specielt i første halvleg, hvor vi havde store udfordringer defensivt. Vi prøvede nogle andre ting efter pausen, og det gav helt klart pote. Med et kvarter tilbage var vi bagud med fem mål, og så viste vi utrolig høj moral, og det var stærkt, at vi kunne stjæle et point her, sagde Martin Hjortshøj efter kampen.

Martin Hjortshøj har savnet kynisme fra sit oprykkerhold, men den kom i de afgørende situationer mod Randers HH.

- Vi arbejder os i den rigtige retning på det punkt, men der var stadig situationer, hvor vi manglede kynisme, men i kampens hede fandt vi det heldigvis frem, sagde en glad Odense-træner, der fik et fint gensyn med Arena Randers.

Drama til det sidste: Randers HH smed sejren væk mod oprykkerhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce