Randers FC i endnu en stor triumf mod AGF


Randers FC i endnu en stor triumf mod AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC vandt søndagens lokalopgør mod AGF på to scoringer i første halvleg. Dermed er randrusianerne ubesejret i de seneste otte kampe mod lokalrivalerne.

Aarhus: Randers FC kom til Aarhus uden sejr i de seneste fem kampe i Superligaen og pokalturneringen, men som så ofte før viste AGF sig at være den helt rette modstander til at kickstarte randrusianernes sæson.

Randers FC trak sig endnu engang sejrrigt ud af opgøret mod de aarhusianske lokalrivaler. 2-0 vandt Thomas Thomasbergs tropper på scoringer af Benjamin Stokke og Jonas Bager. Dermed er Randers FC nu uden nederlag i de seneste otte opgør mod AGF, der har givet seks sejre og to uafgjorte.

Randers FC måtte stille op uden Kevin Conboy, Joel Allansson, Mads Aaquist, Frederik Lauenborg, Jannik Skov og Marcus Mølvadgaard, som alle var ude med skader.

Men det forhindrede ikke holdet i at hive en god præstation op af hatten. Randers FC vandt det vigtige slag om midtbanen og var mere effektive end AGF, og derfor var sejren helt fortjent.

To hurtige scoringer

Åbningen på opgøret blev intens med gode muligheder i begge ender af banen.

Randers FC havde et par gange succes med at sende Saba Lobjanidze afsted i rummet mellem Pierre Kanstrup og Dino Mikanovic i hjemmeholdets bagkæde, og det var da også georgieren, som fik den første gode mulighed for Randers FC, da han trak ind i banen. Men hans afslutning sad lige på Oscar Whalley i AGF-målet.

AGF havde dog de bedste chancer i kampens indledning, hvor Casper Højer testede Patrik Carlgren med en hård afslutning, mens André Rømer kort efter måtte heade et forsøg væk fra egen målstreg.

Efter den underholdende start faldt opgøret i niveau med mange fejlpasninger fra begge mandskaber. Men efter en halv time fik Randers FC hul på bylden, da Saba Lobjanidze gled igennem på venstrekanten og slog et indlæg i boksen, som efter en returbold havnede hos Benjamin Stokke, der kunne sparke Randers FC i front med sin fjerde sæsonscoring.

Blot fire minutter senere fordoblede Randers FC føringen, da Nicolai Poulsen slog et godt indlæg til bagerste stolpe, hvor Jonas Bager kom susende og kunne heade Randers FC på 2-0.

Scoringerne gav selvtillid til Randers FC-spillerne, som spillede bolden fint rundt, mens hjemmeholdets spillere virkede frustrerede og brugte meget energi på at diskutere med dommer Jens Maae. Det var dog alligevel tæt på, at AGF kort før pausen fik reduceret, da Jakob Ankersen sendte et forsøg snert forbi mål.

Stor afbrænder

Efter pausen blev det som ventet et kampbillede, hvor Randers FC trak sig tilbage og forsøgte at leve på kontra.

AGF sad på spillet på midten af banen, men de kunne ikke skabe chancer i åbent spil over for et kompakt Randers FC-mandskab, der lukkede rummet mellem midtbanen og bagkæden. AGF's bedste muligheder efter pausen kom på tre frispark lige uden for feltet, hvoraf det ene forsøg - fra Tobias Sana - blev rettet af i muren og tog overliggeren.

Randers FC blev sjældent farlige i omstillingerne, men fik dog en gylden chance for at score til 3-0 i slutfasen, da Mikkel Kallesøe lavede et fremragende raid og spillede Saba Lobjanidze helt fri i feltet. Men georgieren sparkede lige på keeperen.

Mere skete der ikke i opgøret, hvor Randers FC-spillerne efter seks minutters tillægtid kunne række armene i vejret i triumf.

Med sejren rykker de á point med AGF og de øvrige hold i ligaens midterfelt.

Randers FC i endnu en stor triumf mod AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce