Målscorer Bager: - Hvis vi bare kunne spille mod AGF hver weekend


Målscorer Bager: - Hvis vi bare kunne spille mod AGF hver weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kompakt defensiv og kyniske afslutningen gjorde forskellen for Randers FC mod AGF i sejren, som bare udbyggede kronjydernes imponerende stime mod lokalrivalerne.

Aarhus: Hvis man helt nøgternt kun ser på statistikkerne, kom det egentlig ikke som en overraskelse, at Randers FC søndag slog AGF 2-0 i Aarhus.

Kronjyderne har - uanset hvordan formkurven ellers ser ud - et ualmindeligt godt tag på naboerne mod syd, hvilket tre år som ubesejrede i de direkte dueller vidner om. Den statistik forplanter sig også til banen.

- Det er nogle fede kampe at spille, fordi der er en ekstra gnist, og vi har så godt et tag på dem. Hvis vi bare kunne spille mod AGF hver weekend, ville det nok se meget godt ud, lyder det fra Randers FC's forsvarsspiller, Jonas Bager, som scorede til 2-0 på et hovedstød fra bagerste stolpe efter et indlæg fra Nicolai Poulsen.

- Det var indøvet, at jeg skulle løbe til bagerste, men det var godt nok ikke lige meningen, at det var Polle, der skulle slå den ind, men den lå dejligt, så det var skønt. Det betyder også meget for os at vinde den her kamp, efter vi havde fået en røffel af Esbjerg senest, fortæller forsvarsspilleren.

Kompakt defensiv

Cheftræner Thomas Thomasberg var også godt tilfreds med indsatsen, som holdt antallet af AGF-chancer i åbent spil på et absolut minimum.

Det skyldes blandt andet et lidt dybere udgangspunkt end i de tidligere kampe.

- Vi vidste, at AGF også var under pres for at få en sejr. Når du er det på hjemmebane, bliver du tvunget til at gøre nogle ting, som måske ikke er de fornuftigste, eller også har du ikke kvaliteten til at åbne modstanderen op. Det har vi selv oplevet, hvis vi møder nogen, der stiller sig rigtig langt ned. Det var ikke meningen, at vi skulle stå helt så lavt, men vi skulle stå meget kompakt mellem kæderne, og det lykkedes vi rigtig godt med, forklarer Thomas Thomasberg.

Cheftræneren er særligt glad for, at der fremgang at spore, når det gælder evnen til at omsætte chancer til mål.

- Jeg har mange gange skulle stå og snakke om manglende skarphed og uheld, fordi vi i flere kampe har haft flere chancer end modstanderen, uden det har været til at se på måltavlen. I dag gik det vores vej, og det var fedt at se, siger Thomas Thomasberg.

Målscorer Bager: - Hvis vi bare kunne spille mod AGF hver weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce