Randers HK-keeper om mulig EM-billet: Det bliver svært

Mathilde Juncker har reddet 39 procent af de skud, der er sendt afsted mod hendes mål i denne sæson. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers HK-keeper om mulig EM-billet: Det bliver svært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mathilde Juncker glæder sig over at være blandt de fire målvogtere, der skal kæmpe om en plads ved EM i Frankrig. Hun tror dog, at det bliver svært at slippe igennem det endelige nåleøje.

Randers: Et personligt stærkt efterår for Mathilde Juncker blev belønnet, da Randers HK-keeperen for nylig blev udtaget til den bruttotrup, som landstræner Klavs Bruun Jørgensen skal vælge sine spillere fra til den kommende EM-slutrunde i Frankrig.

Den 25-årige Randers HK-målvogter har stået med en redningsprocent på 39 i denne sæson, hvilket blandt ligaens førstekeepere kun bliver overgået af Althea Reinhardt i Odense og Cecilie Greve i Nykøbing Falster, der har stået med henholdsvis 50 og 40 i redningsprocent.

Selv føler Mathilde Juncker da også, at hun har leveret varen i denne sæson.

- Jeg er vildt glad for at være blevet udtaget. Jeg har været med en enkelt gang for nogle år siden, og det har været et mål for mig at komme med igen. Selv om der har været et par dårlige kampe, er jeg overordnet set tilfreds med mine præstationer, siger hun.

Hun tvivler dog på, at det rækker hele vejen til en plads i den endelige EM-trup, selv om eksempelvis Sandra Toft ikke har haft nogen stor sæson i Team Esbjerg. Toft har blot stået med en redningsprocent på 33.

- Jeg tror, det bliver svært at komme med til EM. Jeg vil tro, at valget af Althea Reinhardt og Sandra Toft som duo ligger ret fast. Men jeg ser det da det helt klart som en cadeau, at jeg er kommet med i bruttotruppen, siger Mathilde Juncker, der udover Reinhardt og Toft skal duellere med Rikke Poulsen fra Viborg om pladserne.

Lang og sej kamp

Lige nu og her handler det dog om at få vendt skuden med Randers HK, der mandag aften skal forsøge at hente den første sejr i fem kampe i ligaen, når de på udebane møder Team Esbjerg, der ligger nummer fire i ligaen.

Med blot otte point i de første tolv kampe i sæsonen erkender Juncker, at det begynder at snerpe til i forhold til målsætningen om at komme i DM-slutspillet.

- Der er stadig muligheder, men der er ingen tvivl om, at det bliver en lang, sej kamp. Men det tror jeg ikke, vi skal fokusere så meget på lige nu. Vi skal først og fremmest blive ved at komme med den indstilling, som vi havde til kampen mod Aarhus i fredags. Det er første forudsætning for, at vi kan rykke os, siger Juncker.

Randers HK-keeper om mulig EM-billet: Det bliver svært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce