Reportage fra Dokken: Randers HK sejlede ind i nye problemer

Det blev endnu en aften præget af frustrationer for Randers HK-lejren. Foto: André Thorup

Reportage fra Dokken: Randers HK sejlede ind i nye problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For femte kamp i træk måtte Randers HK forlade banen som tabere, da Team Esbjerg vandt slaget i Blue Water Dokken med 33-22. Endnu engang faldt Randers HK fra koncepterne i et opgør, der reelt var afgjort ved pausen.

Esbjerg: Randers HK er stadig et hold, der har problemer med at sætte en god kamp sammen over 60 minutter.

Skulle nogle fortsat være i tvivl, blev det endnu engang bekræftet i flammeskrift mandag aften i Blue Water Dokken i Esbjerg, hvor stimen af nederlag fortsatte for Randers HK, der nu har tabt de seneste fem kampe og seks ud af de seneste syv.

Det var ikke så meget dét, at Randers HK endte med at tabe 33-22 til Team Esbjerg. De spillede trods alt mod en af de store kandidater til at vinde det danske mesterskab.

Nej, panderynkerne fremkommer af den måde, hvorpå Randers HK faldt helt fra koncepterne i de sidste 23 minutter af første halvleg, hvor en god start og en føring på 5-1 blev forvandlet til en føring til hjemmeholdet på 17-9 ved pausen.

Kampen i tal
Håndboldligaen, 13. spillerundeTeam Esbjerg-Randers HK 33-22 (17-9).

Team Esbjerg: Estavana Polman 8, Sanna Charlotte Solberg 6, Marit Røsberg Jacobsen 5, Annette Jensen 5, Kristina Liscevic 5, Clara Monti Danielsson 3, Vilde Ingstad 1.

Randers HK: Jamina Roberts 7, Line Mai Hougaard 4, Signe Schaar 2, Celine Sivertsen 2, Sabine Pedersen 2, Camilla Dalby 2, Nina Müller 2, Julia Eriksson 1.

Udvisninger: Team Esbjerg 1, Randers HK 1.

Tilskuere: 1.814.

Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen
Celine Sivertsen foretrækkes i øjeblikket foran Camilla Dalby på højreback, men højre backen leverede ingen stor kamp i Esbjerg. Foto: André Thorup
Celine Sivertsen foretrækkes i øjeblikket foran Camilla Dalby på højreback, men højre backen leverede ingen stor kamp i Esbjerg. Foto: André Thorup

Ineffektive fløje

Det var så lovende i de første syv minutter, hvor Randers HK med god bevægelse i forsvaret og en skarp kontrafase tvang Team Esbjerg-træner Jesper Jensen til en tidlig timeout.

Men så brændte Camilla Degn og Sabine Pedersen to store chancer, og mere skulle der ikke til for at ændre momentum. Hjemmeholdets mange dygtige spillere kom igang, mens Randers HK sejlede rundt i angrebsspillet og alene i første halvleg lavede tolv tekniske fejl.

Efter 14 minutter kunne Sanna Solberg med scoring til 7-6 bringe Team Esbjerg foran for første gang i opgøret, og så begyndte kvalerne ellers for alvor for Randers HK.

Signe Schaar og Camilla Degn brændte hver to forsøg fra venstre fløj, det samme gjorde Sabine Pedersen fra stregen, og heller ikke Jamina Roberts kunne få spillet til at fungere i en urytmisk første halvleg, hvor holdets store profil også en overgang måtte ud til behandling for, hvad der lignede et vrid i foden.

Dalby på bænken

Jamina Roberts kom dog tilbage på banen, spillede sig op efter pausen og endte som holdets topscorer med syv scoringer.

Men det var en anden halvleg, hvor det mest af alt handlede om at mindske krigsskadeomkostningerne på et Randers HK-hold, hvor alt for få leverer varen i øjeblikket.

Angrebsmæssigt blev det bedre i de sidste 30 minutter, men til gengæld peb boldene ind om ørerne på Mathilde Juncker i målet, som for anden udekamp i træk måtte indkassere mere end 30 scoringer.

Nina Müller og Jamina Roberts er lige nu de eneste, som formår at levere på et nogenlunde stabilt niveau i en bagkæde, hvor Camilla Dalby sidder på bænken det meste af tiden, selv om Celine Sivertsen ingenlunde imponerer på højreback.

Nordmanden bidrog med to mål på fem forsøg og tre tekniske fejl.

Som barndommens skolegård

Da Sivertsen midtvejs i anden halvleg sendte en "griber" lige i hænderne på Esbjerg-keeperen, hvorefter Kristina Liscevic løb op i den anden ende af banen og smadrede bolden ind under overliggeren, følte man sig mest af alt kastet tilbage til barndommens skolegård og et af de frikvarterer, hvor holdene bare var blevet alt for skævt fordelt.

Men det var såmænd ikke fordi, at Team Esbjerg spillede en prangende kamp. De havde bare den ekstra klasse og det mentale overskud, som Randers HK 13 kampe inde i grundspillet stadig sukker efter.

Reportage fra Dokken: Randers HK sejlede ind i nye problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce