Randers FC-tekniker ude med mindre lyskeproblemer: Der er meget mere i vente fra mig

Mads Aaquist er glad for skiftet fra FC Nordsjælland til Randers FC. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers FC-tekniker ude med mindre lyskeproblemer: Der er meget mere i vente fra mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Aaquist var ikke med mod AGF på grund af en mindre lyskeskade. Kreatøren har været tilfreds med de første måneder Randers FC, selvom han ikke er fast mand i startopstillingen, og han forsikrer, at der nok skal komme mål fra hans side.

Randers: Mads Aaquist blev aldrig en succes i FC Nordjsælland, og derfor skiftede han til Randers FC denne sommer.

I første omgang er Mads Aaquist taget til Kronjylland på en lejeaftale, men sportsdirektør Søren Pedersen lavede en købsoption i aftalen med FC Nordsjælland, så hvis klubben vil hente ham permanent, er de fri til at gøre det.

Den tidligere Helsingør og FC Nordsjælland-spiller har siden sin ankomst til Kronjylland spillet otte kampe for klubben, hvor fire af dem har været fra start.

Det er hverken blevet til 90 minutter i nogle af kampene, ligesom det heller ikke er blevet til scoringer i Randers FC-trøjen.

Mads Aaquist er alligevel positiv over sine første måneder i Randers FC.

- Jeg har været meget glad at komme til Randers FC. Jeg har fået en del mere spilletid, end hvad jeg var vant til i min tidligere klub. Det har været rart, og det har givet mig en masse blod på tanden. Jeg har fået lyst til at give endnu mere, så jeg kan bide mig fast i startopstillingen, og det arbejder jeg på. Jeg er glad for tilliden, siger Mads Aaquist.

Den lille tekniker ved, at han er god nok til at få endnu mere spilletid, og der er mere i vente for fansene.

- Det handler om at præstere, når man er på banen. Det er en forudsætning for, at man kan bide sig fast, og der er mange dygtige spillere på holdet. Jeg er ikke i tvivl, om at jeg har niveauet, men det hele har også været meget nyt for mig. Jeg fik meget spilletid i starten, og nu har jeg været lidt ude i et par kampe, men det forventede jeg også ville ske i en ny klub. Jeg ved, jeg kan være afgørende i feltet, og der skal nok komme mål og assists fra min side, fortæller Mads Aaquist.

Mindre lyskeskade

Mads Aaquist var for første gang ikke med i truppen, da Randers FC spillede lokalopgør i Aarhus med AGF i søndags.

Offensivspilleren har pådraget sig en mindre skade til træning, og han er derfor også tvivlsom til weekendens kamp mod de tidligere holdkammerater fra FC Nordsjælland.

- Jeg har fået en mindre skade i lysken, så det er selvfølgelig irriterende. Jeg håber, at jeg allerede kan være med igen i weekenden mod FC Nordsjælland, men det ved jeg ikke endnu. Vi må se, hvordan det går til træning i denne uge, siger Mads Aaquist.

Tror på Randers-projekt

Mads Aaquist ved godt, at han bliver bedømt på spillet inden for kridtstregerne, og at det stadig ikke er blevet til den helt store succes endnu.

Han er dog sikker på, at skiftet til Randers FC er det helt rette for ham, og at han kan blive en etableret spiller i Superligaen.

- Jeg havde faktisk ikke regnet med, at jeg ville spille helt fra start, så jeg har været glad for spilletiden. Jeg føler, jeg er det rette sted i min karriere nu, hvor jeg kan komme til at spille en masse. Det er utroligt vigtigt for min karriere, for jeg kan og skal stadig udvikle mig som fodboldspiller, siger Mads Aaquist.

- Jeg kan virkelig godt lide Thomas Thomasberg. Han giver mig en fri rolle i offensiven, hvor jeg kan gøre ondt på modstanderen. Jeg får lov til at svæve i offensiven, men han forventer også, at man hjælper til defensivt, for det er vigtigt at være en holdspiller, lyder det.

Mads Aaquist fik stort set ingen spilletid i FC Nordsjælland og i Randers FC er han heller ikke blandt de sikre kort for Thomas Thomasberg i kronjydernes startopstilling. Offensivspilleren tager det dog roligt og lader sig ikke presse af, at han ikke spiller hver gang.

- Det er altid, det dilemma, der er i fodbold. Det er bare vigtigt at holde hovedet koldt, og så skal jeg altid huske, at jeg er blevet hentet til klubben for at gøre de ting, jeg er god til. Jeg skal ikke stresse og forsøge at gøre drastiske ting. Jeg skal bare knokle hårdt og spille mit spil, så er jeg sikker på, det nok skal lykkes, siger Mads Aaquist.

Randers FC-tekniker ude med mindre lyskeproblemer: Der er meget mere i vente fra mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce