Chris Nielsen afviser beskyldninger om spytklat: Det er så lavt

Chris Nielsen er træt af, at han blev beskyldt for at sende en spytklat efter Næstved-spilleren Jordan Mathews. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Chris Nielsen afviser beskyldninger om spytklat: Det er så lavt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var dramatik for alle pengene, da Randers Cimbria var på besøg hos Næstved. Chris Nielsen blev beskyldt for at spytte mod en af hjemmeholdets spillere, men det afviser hovedpersonen selv.

Randers: Randers Cimbria har stadig deres første sejr til gode mod et Pro A-hold i denne sæson.

I nederlaget til Næstved torsdag aften blev en velspillet kamp overskygget af dramatik mellem flere spillere på banen.

I første halvleg fik Chris Nielsen et slag mod struben fra Næstveds amerikanske spiller Jordan Mathews, og sidstnævnte blev derfor diskvalificeret.

Efter kampen kom det frem, at Chris Nielsen angiveligt skulle have spyttet Jordan Mathews i hovedet, hvilket derfor fremprovokerede slaget mod Chris Nielsen.

Randers Cimbria-legenden afviser dog anklagerne og er i det hele taget uforstående over for det.

- Jeg sagde nogle ting til Næstveds-spilleren for at tirre ham lidt, og det fik ham så til at slå efter mig. Jeg har på ingen måde spyttet efter ham, og det er så lavt at komme med den slags beskyldninger. Beskyldningerne om spytklatten kom cirka ti minutter efter Næstved-spilleren blev udvist, mens vi stod 15 spillere samlet.

- Folk kender min historie fra Bakken Bears, hvor jeg spyttede efter en træner, så det er lavt at begynde at sige det. Det er lang tid siden, og jeg er et helt andet menneske nu. Jeg vil aldrig gøre sådan noget igen, siger Chris Nielsen til Randers Amtsavis.

Chris Nielsen fortæller, at han ikke ved, hvor beskyldningerne startede med at komme fra.

Det var dog ikke den sidste dramatik, tilskuerne i Næstved var vidne til i opgøret.

Efter pausen var det nemlig Chris Nielsens tur til at gå i omklædningsrummet, da han blev præsenteret for sin anden usportslige fejl, hvilket automatisk giver diskvalifikation.

En kendelse, som Chris Nielsen langt fra var enig med dommertrioen i.

- Jeg synes, det var meget tyndt. Det var den samme dommer, som gav mig begge usportslige fejl, og det virker lidt suspekt. Det var lidt som om, at dommerne blev påvirket af stemningen, og det virkede nærmest som om, at jeg skulle vises ud efter den første episode, fortæller Chris Nielsen.

Bedste præstation

Randers Cimbria førte det meste af første halvleg mod Næstved, men efter pausen begyndte hjemmeholdet at vise tænder.

Da Chris Nielsen blev udvist, var kronjyderne bagud med otte point, men fraværet af kaptajnen kom til at koste, og Jimmy Moores tropper endte med at tabe 90-103.

Chris Nielsen var alligevel glad for præstationen og mener, der er mange positive ting at tage med fra opgøret.

- Vi kom med en ny startformation, og det viste sig at fungere godt. Det er første gang, vi har haft en startformation fra træning med til kamp, så det kan vi helt klart tage med videre. Det er den bedste præstation, vi har lavet mod et af de store hold, siger Chris Nielsen.

- Det gik desværre galt efter pausen, hvor vi havde svært ved at komme igen, da de begyndte at røre på sig. Det er meget normalt i basket, at holdene skiftes til at have gode perioder, men vores hold er så ungt, at vi har svært ved at komme tilbage, når vi møder lidt modgang. Da jeg blev smidt ud, blev det ikke ligefrem bedre, og det er meget klassisk, når de rutinerede kræfter ikke er der.

Nedtoner forventninger

Chris Nielsen ser fortsat potentiale i holdet, men det kommer til at tage tid.

- Vi lider rigtig meget under, at vores spillere mangler erfaring. Vores nye amerikanere spiller deres første år som seniorspillere, og der er stor forskel på ungdomsbasket og seniorbasket. Jeg håber meget på, at Charlie Burgess kommer tilbage i denne sæson, for han har noget af den rutine, som holdet skriger efter lige nu.

Randers Cimbria var tæt på at spille sig i finalen i sidste sæson, men Chris Nielsen forventer ikke, at holdet er i stand til at kunne gøre det i denne sæson.

- Jeg har været i gamet i så mange år, at jeg godt kan sige, at jeg ikke føler, vores mål er at komme i finalen år, da vi er en hel ny gruppe. Man kan sige, at inden sæsonen tog vi en terning og kastede den i luften, og så håbede vi, at den ramte en sekser. Vi skal spille os i kvartfinalerne. Derefter må vi se, om vi har spillet os godt nok sammen til at komme videre til semifinalerne, slutter han.

Chris Nielsen afviser beskyldninger om spytklat: Det er så lavt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce