Ung stregspiller er overrasket over fuld spilletid: Jeg takker for tilliden

Andreas Sommer og Randers HH har ikke haft meget at juble over i de seneste to kampe. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Ung stregspiller er overrasket over fuld spilletid: Jeg takker for tilliden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH's 22-årige stregspiller Andreas Sommer havde ikke forventet meget spilletid, da han skrev en toårig kontrakt med klubben inden denne sæson. Tre måneder senere er der dog ingen tvivl om, at han er klubbens førstevalg på stregen.

Randers: Randers HH hentede mange nye spillere udefra i sommer.

Klubben ville dog også fortsat have fokus på at skabe egne talenter, og derfor har mange af spillerne på kronjydernes holdkort været spillere fra egne rækker.

En af de spillere Randers HH valgte at skrive kontrakt med var stregspilleren Andreas Sommer, der mest var tilknyttet klubbens andethold i sidste sæson.

Enkelte gange var han med i 1. divisionstruppen til kampe, men det blev ikke til spilletid.

Selvom Andreas Sommer skrev kontrakt med Randers HH frem mod denne sæson,havde han ikke forventet at få meget spilletid.

- Det var planen, at der skulle komme en erfaren stregspiller ind. Derfor havde jeg samtaler med klubben om, at jeg skulle være backup til den, der kom til klubben. Det lykkedes dog ikke at finde en stregspiller, og derfor har jeg fået meget mere spilletid, end jeg havde forventet. Jeg er rigtig glad for Jeppes tillid, og den takker jeg for, siger Andreas Sommer.

Andreas Sommer er blandt de yngste spillere på holdet, og uden erfaring fra 1. division tidligere i karrieren, har det været en stor omvæltning at være fast mand i denne sæson.

- Det er helt klart noget, jeg lige skal vænne mig til. Det har især været hårdt at have så meget ansvar i forsvaret, hvor jeg skal dække i midterzonen, og jeg er slet ikke vant til, at man skal så skælde ud i forsvaret. Heldigvis har Jacob Aaquist blandt andet været god til at hjælpe, og jeg suger så meget til mig som overhovedet muligt, fortæller han.

Vil tilbage på sporet

Randers HH's sæson er gået op og ned.

I et svært startprogram leverede kronjyderne flere store overraskelser, og for få uger siden begyndte de at nærme sig toppen af 1. division.

I forrige kamp mod oprykkerholdet HC Odense var Randers HH igen på sejrskurs, men et kollaps i anden halvleg resulterede kun i et uafgjort resultat.

Sæsonens største nedtur var dog i seneste kamp mod Frederikshavn, hvor det blev til en ordentlig øretæve på 19-30.

Randers HH har haft en af ligaens stærkeste angreb, men pludselig har Andreas Sommer og co. haft mere end svært ved at score mål.

- Det virker lidt som om, at når vi møder modgang, ved vi ikke rigtigt, hvad vi skal gøre. Det kan helt sikkert have noget at gøre med, at vi er så ungt et hold. Jeg tror måske også, at holdene er begyndt at læse os bedre, fordi de nu har fået mere videomateriale på os. Det er dog ikke en undskyldning, og vi skal til at præstere bedre igen, siger Andreas Sommer.

Andreas Sommer mener, at torsdagens kamp mod Ajax København er meget vigtig for det kronjyske mandskab.

- Vi er i den grad kommet ned på jorden igen, og nu skal vi tilbage på sporet. Vi har en masse kampe mod hold, vi skal måle os med, og derfor er det meget vigtigt, at vi får nogle sejre igen. Det er en tæt liga, og hvis man taber et par kampe i streg, så er man tæt på nedrykning. Vi snakkede om, at vi ikke skulle toppe tidligt, så nu må vi forsøge at komme ind i en god stime igen, siger han.

Fokus på defensiv

Det kan godt være, at Randers HH i de sidste to kampe ikke har fundet vej til netmaskerne så hyppigt, som de plejer, men det er alligevel forsvaret, der er det helt store fokus frem mod torsdagens opgør mod Ajax København.

- Vi har kigget mest på forsvaret, som stadig langt fra er godt nok. Når vi nu også har problemer med at score mål, så er det endnu vigtigere at have styr på forsvaret, så man kan falde tilbage på det. Når det er sagt, så skal vi også have justeret nogle ting offensivt. Vi skal have flere afleveringer på, så det ikke bliver for individuelt. Kampene mod Odense og Frederikshavn har været et wakeupcall, så nu må vi stramme op, slutter Andreas Sommer.

Randers HH spiller mod Ajax København torsdag klokken 19.30 i Arena Randers.

Ung stregspiller er overrasket over fuld spilletid: Jeg takker for tilliden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce