Randers HH indkasserede nyt stort nederlag

Jacob Aaquist og Randers HH løb ind i et nyt stort nederlag mod Ajax København. Arkivfoto: Axel Schütt

Randers HH indkasserede nyt stort nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH gik fra banen uden sejr for tredje kamp i streg, da Ajax København var på besøg i Arena Randers torsdag aften.

Randers: Randers HH skulle forsøge at komme tilbage på sejrskurs, da de i går aftes fik besøg af Ajax København i Arena Randers.

Jeppe Bach Knudsen og co. gik ind til opgøret med to dårlige resultater i bagagen. Et sent pointtab mod Odense på hjemmebane og en ordentligt øretæve i seneste kamp i Frederikshavn.

I de to skuffende kampe har Randers HH haft svært ved at finde vej til netmaskerne. I anden halvleg mod Odense scorede kronyderne blot otte gange, mens det blev til 19 scoringer i hele kampen i Frederikshavn.

Efter en lige første halvleg, gik Randers HH igen i stå, og så endte det med en øretæve på 24-34.

Randers HH startede med at brænde på første angreb, men på de efterfølgende to angreb scorede profilen Jacob Aaquist to hurtige mål, og så var de limegrønne planmæssigt i gang med opgøret.

I den anden ende var det en tidligere Randers HH-spiller Christian Olesen, der fandt vej til netmaskerne.

Forsvaret har hele sæsonen været et problem, og det så ikke ud til at forbedre sig i kampens begyndelse.

Ajax København havde for nemt til at komme til åbne skudmuligheder, og der kom samtidigt ingen redninger fra Kevin Fisker. Derfor blev han hurtigt taget ud og erstattet af Rasmus Poulsen, der diskede et par store redninger op af ærmet i løbet af første halvleg.

Efter et kvarters spil var Randers HH bagud med 7-11, og det kørte på ingen måde for værterne, men hen mod slutningen af første halvleg gik Jacob Aaquist og Joachim Enggaard forrest og bragte spænding i regnskabet.

Gæsterne var dog et skridt foran Randers HH, og københavnerne var foran med 16-14 ved pausen.

Det var til tider en meget rodet kamp, som de fremmødte tilskuere i Arena Randers var vidne til.

Dommerne havde en meget løs linje, og det kastede hele otte udvisninger af sig i kampens første 30 minutter.

Randers HH havde svært ved at finde en ordentlig rytme i angrebsspillet. Det blev for individuelt, og det straffede Ajax-forsvaret under ledelse af den tidligere landsholdsprofil Kasper Nielsen.

I Randers HH's egen ende manglede Jeppe Bach Knudsen redninger i målet, og derfor gav han kort inde i anden halvleg målmandstalentet Viktor Warrer chancen.

Han fandt hurtigt to redninger, og det gav et boost i hjemmeholdet, der ellers var kommet bagud med fire mål.

Med 21 minutter tilbage af kampen var Randers HH ved at få kontakt, men Ajax København stak pludseligt igen af, og da Andreas Sommer fik direkte rødt kort få minutter senere gik det for alvor den gale vej for Randers HH.

Ajax København kom for nemt til scoringer, og så var det svært for Jeppe Bach Knudsens tropper at få kontakt med de hvidklædte gæster.

Med ti minutter tilbage af opgøret tog Jeppe Bach Knudsen sin tredje og sidste timeout i desperation efter at få sit hold til at lave en slutspurt.

Randrusianerne var bagud med seks mål, og det så mere end svært ud i kampen for vigtige point.

Timeout hjalp på ingen måde. Ajax Københavns hurtige offensiv fortsatte med at score nemme mål, og kronjydernes angreb gik i stå.

Det endte derfor med et nyt stort nederlag til Randers HH, der nu må erkende, at de skal kigge nedad i tabellen.

Kronjyderne har blot tre point ned til nedrykningspladserne i bunden af tabellen.

Randers HH indkasserede nyt stort nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce