Frustreret Randers HH-playmaker efter ny øretæve: Kollektivet svigtede

Toke Schrøder var skuffet over Randers HH's manglende kollektiv i nederlaget til Ajax København. Arkivfoto: Axel Schütt

Frustreret Randers HH-playmaker efter ny øretæve: Kollektivet svigtede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH gik i stå i anden halvleg mod Ajax København og fik ørerne i maskinen. Playmaker Toke Schrøder mente efter kampen, at kronjyderne skal stå mere sammen som hold.

Randers: Det blev til den anden øretæve på en uge for Randers HH.

Torsdag aften løb kornjyderne ind i et nederlag på 24-34 til Ajax København, og de gode takter i sæsonstartet synes nu langt væk.

Toke Schrøder var en af de bærende kræfter i kampen med seks scoringer, men det var langt fra nok til at besejre københavnerne.

Ifølge playmakeren svigtede kollektivet, som ellers normalt skal bære Randers HH frem.

- Vi var udpumpet for kræfter i anden halvleg. Vi kom til at gå fra vores koncept, og vi hjalp ikke hinanden med at skabe plads, så det gav os ikke gode muligheder. Det hele blev alt for individuelt, og så var det alt for nemt for deres forsvar at stå imod. Hvis der er to, der presser på og en tredje spiller ikke laver en skid, så dør det hele for os. Det er kollektivet, der skal løftes. Man kan ikke gøre det selv. Vi skal gøre det sammen, sagde en yderst skuffet Toke Schrøder efter kampen.

Mens angrebet gik i stå efter pausen, havde forsvaret problemer i det meste af kampen.

- De havde alt for nemt til at komme til skud. Vi fik ikke tacklet, og jeg tror kun, vi lavede 15 frikast i hele kampen, og det er slet ikke nok. De fik for mange mål efter 15-20 sekunder, hvor der er en af vores spillere, der tabte en duel. Her er det også kollektivet, som manglede, fortalte playmakeren.

Stadig lang sæson

Med to nederlag i streg med et tocifret antal mål er Randers HH i den grad kommet ned på jorden igen.

Toke Schrøder mener dog ikke, at der er grund til bekymring, da sæsonen stadig er lang.

- Vi tager en kamp ad gangen, og vi har flere point nu, end vi havde regnet med, så på den måde hænger vi ikke med hovedet. Det gør vi måske lige nu, men det er meget normalt, når man har tabt til et hold med ti mål, som man føler man sagtens kunne have spillet lige op med, sagde Toke Schrøder.

Selvom det har været en hård periode for Randers HH, mener Toke Schrøder ikke, at holdet er ramt på selvtilliden.

- Nej, det mener jeg overhovedet ikke, vi er. Det er en ny kamp hver gang, og der er ikke nogen, der hænger med hovederne. Vi har været underdogs i alle kampe, og det passer os fint. Nu skal vi have en god træning i næste uge, og så skal vi give den fuld smadder igen, sluttede Toke Schrøder.

Randers HH spiller igen den 1. december på udebane mod Køge Håndbold.

Frustreret Randers HH-playmaker efter ny øretæve: Kollektivet svigtede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce