Randers HH skriver kontrakt med 17-årig

Viktor Warrer kommer nu på kontrakt i Randers HH. Pressefoto.

Randers HH skriver kontrakt med 17-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målmanden Viktor Warrer har fået en toårig kontrakt i fødselsdagsgave.

Randers: Den blot 17-årige keeper Viktor Warrer har skrevet under på en kontrakt med Randers HH for de næste to år. Det oplyser 1. divisionsklubben fredag formiddag.

Viktor Warrer er i denne sæson blevet indlemmet i førsteholdstruppen i Randers HH, hvor han udgør en del af målmandstrioen med Kevin Fisker og Rasmus Poulsen.

- Det er helt i tråd med vores klare strategi om at satse på unge spillere, at vi nu har lavet en aftale med Viktor, siger formand for Randers HH, Henrik Frydendahl.

- Viktor er yderst engageret og meget professionel i sin tilgang til håndbolden. Når man så samtidig har talentet til at blive fremtidens topmålmand, ja så var der ikke så meget tvivl om, at vi skal udvikle Viktor yderligere, tilføjer han.

God fødselsdagsgave

Viktor Warrer blev 17 år så sent som i lørdags, og i denne uge har han så skrevet under på kontrakten, der binder ham til Randers HH i de næste to sæsoner.

- Jeg er superglad for at få denne aftale på plads. Det giver ro, og jeg kan nu fokusere på håndbolden og min skolegang. At jeg skal være i Randers er ganske naturligt. De har stor tiltro til mig, og det setup, som klubben har fået sat op, giver mig virkelig tro på, at jeg kan udvikle mig optimalt her, siger Viktor Warrer.

Han har - bortset fra et år på efterskole - været tilknyttet Randers HH siden U16-tiden.

Målmanden vil både være tilknyttet 1. divisionsholdet og klubbens U18-hold.

Randers HH skriver kontrakt med 17-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce