Regnskabet offentliggjort: Så stort blev underskuddet i Randers HH

Randers HH har skruet ned for blusset i denne sæson. Aktuelt ligger holdet på en 10. plads i 1. division. Foto: Axel Schütt

Regnskabet offentliggjort: Så stort blev underskuddet i Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regnskabet for den dramatiske sidste sæson er nu offentligt tilgængeligt. Det gav som ventet et stort underskud. Men der er skudt ansvarlig lånekapital ind i selskabet, og den nye bestyrelsesformand Henrik Frydendahl har garanteret, at der nu er styr på økonomien.

Randers: Regnskabet for den dramatiske forgangne sæson 2017/18, hvor Randers HH var ude i to økonomiske redningsaktioner, er nu blevet offentliggjort.

Som ventet viser regnskabet for Randers HH A/S et stort underskud. Helt præcist blev underskuddet på 1,7 millioner kroner efter skat, hvilket sendte selskabets egenkapital i minus.

Det var derfor, at der længe var usikkerhed om selskabets fremtid, som først blev sikret endegyldigt på en ekstraordinær generalforsamling i slutningen af juli. Forinden havde man blandt andet valgt at fyre både direktør Thomas Hvid Jakobsen og cheftræner Jan Paulsen for at spare penge.

Når klubben blev reddet, skyldes det blandt andet, at aktionærer og sponsorer valgte at låne selskabet penge. Af regnskabet fremgår det således, at der blev skudt 1,5 millioner kroner ind i ansvarlig lånekapital. Det fremgår ikke, hvilke sponsorer og aktionærer, der har skudt den ansvarlige lånekapital ind i selskabet.

Randers HH havde en bruttofortjeneste på 2,4 millioner kroner, mens der var personaleomkostninger for hele 4,6 millioner kroner. Heraf udgjorde løn og gager næsten 3,8 millioner kroner.

Egenkapital sikret

Efter den ekstraordinære generalforsamling blev der valgt en ny bestyrelse med Henrik Frydendahl som formand, og han udtalte for nylig i Randers Amtsavis, at der nu er styr på økonomien i selskabet.

- De sorte skyer over Randers HH er drevet væk. Vi har fået ryddet godt op i skabene, og jeg tør godt garantere, at der også er noget, der hedder Randers HH A/S i de kommende sæsoner. Vi har sikret en egenkapital, som gør, at vi også til næste sæson - og for den sags skyld den følgende sæson - vil være i stand til at kunne indgå kontrakter, sagde Henrik Frydendahl.

Selskabet forventer i indeværende sæson et overskud på 208.000 kroner.

Randers HH ligger på en øjeblikkelig 10. plads i mændenes 1. division.

Regnskabet offentliggjort: Så stort blev underskuddet i Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce