Randers HH-drenge var chanceløse på Mors


Randers HH-drenge var chanceløse på Mors

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U18-drengene fra Randers HH fik ørerne i kontramaskinen mod topholdet HF Mors, der vandt 27-16 i en kamp, der allerede var afgjort ved pausen, hvor hjemmeholdet var i føring 13-5.

- Vi fik i den grad at mærke, hvad der skal til, når man møder et hold fra den absolutte top. Vi spiller ellers rigtig god håndbold i de første ti minutter, men brænder bare alt for meget på deres målmand, som fuldstændig piller pynten af os. Derefter begynder vi at spille sidelæns og miste troen på os selv, og så kører de bare afsted med en velsmurt kontramaskine, siger træner Kim Johansen.

Randers HH fik dog rettet op på spillet i en god anden halvleg, hvor særligt U16-spilleren Lasse Drud markerede sig med fire scoringer i de sidste ti minutter.

- I pausen fik vi en god snak om, at vi skulle starte forfra og turde gå mod mål, og vi spiller lige op med dem i de første 20 minutter af anden halvleg. I de sidste ti minutter gav begge hold plads til de spillere, som normalt ikke spiller så meget, og de spillere, som vi sendte ind, gjorde det også rigtig fint. Vores forsvar og målmand stod godt, når vi var nede i det etablerede forsvar, men så snart vi manglede kvalitet i afslutningerne, straffede de os, siger Kim Johansen.

Randers HH ligger stadig på den fjerdeplads, som giver adgang til kvalifikationskampe om en plads i ligaen. De mangler blot to point i de sidste fire kampe for at sikre fjerdepladsen definitivt.

U18-drenge, 1. division

HF Mors - Randers HH 27-16 (13-5)

Randers HH: Lasse Drud 4, Magnus Vistoft 2, Mathias Olsen 2, Emil Wrang 2, Mads Roed 2, Mathias Jessen 1, Tobias Degn 1, Jeppe Varming 1, Morten Falkenhard 1.

Randers HH-drenge var chanceløse på Mors

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce