Randers HH-målvogter: Der er ikke grund til bekymring endnu

Kevin Fisker mener, at forsvarsspillet i Randers HH skal være mere beskidt. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers HH-målvogter: Der er ikke grund til bekymring endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH er løbet ind i to øretæver i de seneste to kampe, men holdets målmand Kevin Fisker mener ikke, at der er grund til at være bekymret. Ifølge ham har holdet tidligere vist, at de er gode nok til at overleve i 1. division.

Randers: Det er blevet hverdag igen for folkene i Randers HH.

Efter flere gode præstationer og resultater er det blot blevet til et enkelt point i de seneste tre kampe.

I kampene mod Frederikshavn og Ajax København er det gået helt galt, og begge kampe er endt med tocifrede nederlag.

Randers HH's målvogter Kevin Fisker erkender, at holdet er ramt i øjeblikket, men han mener ikke, at der er grund til bekymring.

- Fra start har vi vidst, at vi ville kunne ryge ind i hårde perioder med store nederlag. Vi døjer fortsat med dårligt forsvar, og så er vi nok ramt en smule på selvtilliden i øjeblikket, og det er også gået ud over angrebsspillet. Der vil komme udsving med et ungt hold og manglende bredde.

- Jeg synes ikke, der er grund til bekymring endnu. Vi fik en masse point tidligere i sæsonen, der gør mig rolig, fordi vi først og fremmest har fået flere point end forventet i starten, men også fordi det viser, at vi sagtens kan være med. Jeg tænker uden tvivl, at vi har holdet til at overleve, siger Kevin Fisker.

Kevin Fisker understreger vigtigheden af, at holdet er faldet igennem sammen.

- Det er godt, at det er kollektivet, der falder sammen. Jeg er sikker på, at de sidste par kampe, har gjort os stærkere som hold. Vi er klar til de næste kampe, som begge simpelthen skal give sejre. Der begynder nemlig at tegne sig et billede af divisionen, og jeg mener personligt, at vi er gode nok til at overleve i rækken, fastslår målvogteren.

For få tacklinger

Randers HH har rækkens dårligste forsvar. I ti kampe har Jeppe Bach Knudsens tropper lukket hele 312 mål ind.

Et problem, der ikke er til at tage fejl af, og Kevin Fisker mener blandt andet, at spillerne er for gavmilde i forsvarsdelen. Det er noget, der bliver arbejdet på i pausen frem mod næste kamp mod Køge den 1. december.

- Jeg synes, det er meget tydeligt, at vi slet ikke får tacklet nok i forsvaret. Spillerne er alt for defensive i deres tilgang, og så er det svært som målmand at have mange redninger. Vi har simpelthen for få spilstop. Vi skal være bedre til at ødelægge de hurtige holds rytme. Folk skal lære ikke at være for flinke, siger Kevin Fisker.

- Det har været fint med en pause, for så har vi tid til at få justeret de ting, vi skal have forbedret. Heldigvis føler jeg, at stemningen i truppen er god, og folk er klar til at arbejde for, at vi skal have vendt den sidste tids modgang. Jeppe (Bach Knudsen red.) har også været god til at holde møder med spillerne, så vi kan få snakket om tingene.

Kevin Fisker oplever en anden type udfordring, end den han har været vant til tidligere i Randers HH.

- Det har været en helt anden oplevelse for mig denne gang. Spillerne har ikke den samme rutine, som jeg har været vant til at arbejde med. Til gengæld mærker jeg en sult efter at tage arbejdshandskerne på, og nu skal vores profiler bare steppe op, så vi kan komme tilbage på sporet, slutter han.

Randers HH-målvogter: Der er ikke grund til bekymring endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce