Planen er klar: Klavs Bruun vil have slebet kontrakniven

Bliver det tre på stribe for landstræner Klavs Bruun Jørgensen og de danske håndboldkvinder tirsdag aften mod Serbien? Det tror Team Esbjergs serbiske profil Kristina Liscevic ikke på. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Ritzau

Planen er klar: Klavs Bruun vil have slebet kontrakniven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark kan dog godt forberede sig på at løbe ind i øretæver mod Serbien. Det fortæller Kristina Liscevic, der i det daglige spiller i Team Esbjerg.

Sejre giver energi, sejre giver selvtillid, og sejre giver godt humør.

Og energi, selvtillid og godt humør var nøgleord, da de danske håndboldkvinder mandag aften i en mindre idrætshal på gymnasiet Jean Vincent i franske Nantes fik stivheden ud af kroppen efter søndagens storsejr over Polen og samtidig lagde sidste hånd på forberedelserne til tirsdagens tredje og sidste kamp i den indledende pulje ved EM-slutrunden.

Serbien venter lige om hjørnet. De er pisket til at vinde over danskerne, hvis de ikke skal over i mellemrunden uden point og dermed reelt vil have udspillet deres chancen, inden det hele sådan for alvor bliver sjovt.

Tirsdagens EM-kampe
Gruppe A18.00: Sverige-Polen

21.00: Danmark-Serbien

Gruppe B

18.00: Rusland-Slovenien

21.00: Frankrig-Montenegro

Hård nød at knække

Og danskerne kan godt forberede sig på, at det bliver en hård nød at knække. Det fortæller serbiske Kristina Liscevic, der i det daglige spiller i Team Esbjerg.

- Jeg tror, at Serbien vinder kampen, og det gør de, fordi de skal, mener Liscevic, der ikke længere selv er en del af landsholdet.

Hun er en blændende spiller og var indtil EM i Sverige for to år siden fast inventar på holdet, men sådan er det ikke længere. Nu er hun ikke en gang en del af bruttotruppen på 28 spillere.

- Jeg har aldrig fået en forklaring, og jeg har overhovedet ingen dialog med træneren (64-årige Ljubomir Obradovic, red.). Jeg ved ikke, om han i det hele taget ved, hvem jeg er. Jeg bruger ikke energi på det længere, men når jeg nu taler om det, gør det ondt i hjertet. Jeg har altid spillet med stor stolthed for mit land, forklarer Kristina Liscevic, der beretter om et meget fysisk stærkt serbisk landshold.

- Danmark kommer til at slå sig. Jeg håber ellers altid på mange redninger fra Sandra Toft (holdkammerat i Team Esbjerg, red.), men bare ikke lige denne gang.

Fuld power

Og ingen tvivl om, at landstræner Klavs Bruun Jørgensen forbereder sig også et hårdt fysisk slag.

- De dækker godt op, og derfor skal vores spillere komme med fuld power, når de går på mål. Jeg har stor tiltro til vores eget forsvar og vores keepere, så den vej rundt håber jeg, at vi kan komme afsted i nogle kontraer. Så planen er, at vi for alvor skal have slebet kontrakniven.

- Men vi er sluppet godt fra det mod Sverige og Polen, og vi tror selvfølgelig på, at vi er i stand til at hive den tredje sejr i træk mod serberne

Planen er klar: Klavs Bruun vil have slebet kontrakniven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce