Cimbria-forward om chancen for at slå lokalrivalerne: Det er snart jul

Esben Reinholdt fremhæver bredden i Bakken Bears som lokalrivalernes største styrke. Arkivfoto: Kim Haugaard

Cimbria-forward om chancen for at slå lokalrivalerne: Det er snart jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25-årige Esben Reinholdt har tidligere i karrieren med Horsens IC overvundet de forsvarende danske mestre fra Bakken Bears, men Cimbria-forwarden har ikke en gylden opskrift med i karriererygsækken til Kronjylland.

Randers: Randers Cimbrias nye forward Esben Reinholdt har tidligere triumferet mod de seksdobbelte danske mestre fra Bakken Bears.

I 2015 var han med til at besejre de aarhusianske bjørne, da Horsens IC vandt det danske mesterskab, men forwarden fastslår, at han ikke har en opskrift med til Kronjylland, der kan føre randrusianerne til den første sejr over lokalrivalerne siden 2014.

- Vi skal score flere point dem. Det må være mit bedste svar, for det vil være synd at sige, at jeg har en hemmelig opskrift. Jeg tror på det, fordi det snart er jul, griner forwarden.

Bakken Bears har fejet al modstand af banen i efterårets ti kampe. Samtlige ligakampe er blevet vundet med minimum ti point.

- Der venter os en utrolig svær modstander. De spiller næsten aldrig med de samme fem startere, og deres bredde er virkelig skræmmende. De har ikke nogen spillere, som jeg ser umulige at stoppe, men de har højt niveau over hele linjen, og de forstår deres rolle, fortæller Esben Reinholdt, der erkender, at Cimbria-mandskabet skal overpræstere, hvis det skal lykkes at overvinde rivalerne.

Ikke på toppen

Det randrusianske mandskab indtager aktuelt en femteplads i tabellen, og det er endnu ikke lykkedes at slå et af de andre Pro A hold i denne sæson.

- Jeg har svært ved at sige, hvad det lige er, vi mangler. Jeg synes ikke, vi har formået at holde os i sporet, når det er gået godt, og så har vores dårlige perioder været for udtalte til at hive point mod de bedste, lyder det fra Esben Reinholdt.

Den 25-årige forward landede i Randers Cimbria i sommer, og det er indtil videre blevet til ni kampe med blot 2,8 point i gennemsnit per kamp.

Der er plads til forbedring, men det lægger den tidligere danske landsholdsspiller heller ikke skjul på.

- Det er gået okay, når jeg tager i betragtning, at jeg ikke havde spillet i omkring fire måneder, inden jeg kom til Randers Cimbria. Jeg var langt fra i form, og jeg vejede 15 kilo for meget, siger Esben Reinholdt, der har smidt syv kilo over efteråret.

- Jeg er ikke på toppen endnu, men jeg kan mærke, at det bliver bedre fra kamp til kamp. Jeg bliver hurtigere på fødderne, og min timing begynder at være der. Jeg har nemmere ved at se mulighederne og eksekvere dem, end hvad tilfældet var for en måned siden.

Randers Cimbria og Bakken Bears mødes lørdag klokken 15 i Arena Randers.

Cimbria-forward om chancen for at slå lokalrivalerne: Det er snart jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce