Topholdet kørte Randers HH over efter pausen

Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Topholdet kørte Randers HH over efter pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH fulgte med oprykningskandidaterne fra Fredericia i første halvleg, men efter pausen satte topholdet tingene på plads og hentede en storsejr på 37-22. Nicklas Møller fik rødt kort i sin debut for Randers HH.

Randers: Randers HH indledte 2019 med et nederlag til Otterup i Arena Randers, og søndag eftermiddag skulle holdet så forsøge at levere en gedigen overraskelse ved at slå tilbage mod oprykningskandidaterne fra Fredericia på deres hjemmebane.

Mens hjemmeholdet kom ind til kampen med syv sejre på stribe, havde Randers HH kun en enkelt sejr med i bagagen fra deres seneste syv kampe.

Der var forskel på papiret, og det endte der også med at være på halvgulvet i Fredericia Idrætscenter, hvor hjemmeholdet satte tingene på plads efter pausen og vandt opgøret 37-22.

Effektive fløje

Da de to hold mødtes i Arena Randers i efteråret, var det en tæt affære, som Fredericia endte med at hive i land i de døende minutter, og første halvleg søndag eftermiddag lignede en gentagelse.

Anført af stregspiller Jimmi Elmgaard, der leverede fire af hjemmeholdets førte fem scoringer, kom Fredericia godt nok flyvende fra land og tog en føring på 5-2, men så kom randrusianerne også i gang.

Joachim Enggaard havde inden opgøret leveret 92 scoringer i sæsonens hidtidige 14 kampe, og efter et kvarter bragte han med sin tredje scoring Randers HH-mandskabet helt tæt på hjemmeholdet.

8-7 var stillingen midtvejs i første halvleg, og fem minutter senere var det helt lige.

Specielt Randers HH's fløjspillere havde taget skarpheden med på den svære udebane. Joachim Enggaard og Michael Kabel stod noteret for seks af holdets 11 scoringer, men i de resterende ti minutter op mod pausen scorede randrusianerne kun yderligere to gange.

Ti triste minutter

Hjemmeholdet gik til pausesnak med en føring på 15-13, men det stod klart, at Randers HH ikke bare havde taget turen til Fredericia for at forære hjemmeholdet to point til oprykningskampen. Og så dog.

For bedst som det lignede at Randers HH igen skulle give topholdet en tæt dyst om pointene, så tabte Randers HH de første ti minutter af anden halvleg 9-3.

Og tilmed blev den dårlige periode afsluttet med et rødt kort til nytilkomne Nicklas Møller, der debuterede og fik sin tredje udvisning med 19 minutter tilbage af opgøret.

Den dukkert kom Randers HH sig ikke over, og så endte det med en lussing fra topholdet til de lysegrønne.

Joachim Enggaard blev topscorer for Randers HH i kampen med otte scoringer.

Randrusianerne er uden sejr i de seneste fire kampe og indtager aktuelt en 11. plads i tabellen, hvor der skal spilles om at forblive i 1. division.

Topholdet kørte Randers HH over efter pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce