Enggaard om dårlig formkurve i Randers HH: Vi er pressede

Joachim Enggaard rundede 100 scoringer i sæsonen i det seneste nederlag mod topholdet fra Fredericia. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Enggaard om dårlig formkurve i Randers HH: Vi er pressede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH er inde i en svær periode. Holdet har tabt seks af de seneste syv opgør, men ifølge topscorer Joachim Enggaard venter der bedre tider, når de nyeste ansigter i truppen bliver spillet bedre ind på holdet.

Randers: Det begyndte så lovende, men det er fortsat en anelse bekymrende.

Kun bundproppen Køge viser aktuelt dårligere form end Randers HH, der har tabt seks af de seneste syv opgør.

- Der er ingen tvivl om, at vi er pressede. Vi startede ud med lyn og torden, efter at holdet var blevet samlet på falderebet. De andre hold havde ikke set os spille, men det har de nu. Vi må kæmpe for tingene, selv om vi med tilgangene af Anders Risdal og Nicklas Møller har fået et stærkere hold på papiret over nytåret. De er ikke spillet helt ind på holdet endnu, og jeg håber, det er derfor, at vi ikke rammer det lige nu, siger Joachim Enggaard.

Randrusianerne indledte ellers sæsonen med en overraskende udesejr i Otterup, og i de efterfølgende uger bød de flere af de formodede tophold op til dans.

Et point i Skive og en hjemmesejr over Sydhavsøerne stod som store skalpe, der siden hen er forduftet i nederlag til både HEI Skæring og Stoholm, som er direkte konkurrenter i kampen om at undgå nedrykning.

- Vi laver for mange tekniske fejl, og så lukker vi bare for mange mål ind. Det er både forsvaret og keeperne, som vi skal have løftet i flok, men vi skal også have hævet niveauet i angrebet. Vi lavede mange flere mål i begyndelsen, men det kan også være et resultat af, at modstanderne er bedre forberedte, lyder det fra Joachim Enggaard.

Randers HH - Odder
Kampstart: Lørdag klokken 15.00 i Arena Randers.Skader: Frederik Skoda er blevet opereret for sportsbrok og er stadig ikke klar til kamp. Dertil er Michael Kabel tvivlsom til opgøret, da han døjer med sygdom.

Dommerpar: Martin Clausen og Rasmus Sørensen.

Efterslæb fra opstarten

Højrefløjen er sammen med Daniel Minke og Frederik Skoda, der aktuelt er ude med sportsbrok, de eneste, som er tilbage fra Randers HH-mandskabet i sidste sæson.

Konkursskyen, der hang tungt over klubben i foråret, førte til en drypvis masseudskiftning i spillertruppen frem mod sæsonstarten, og selv om det ikke umiddelbart så ud til at koste i sæsonstarten, så er der ifølge højrefløjen et efterslæb.

- Vores nuværende niveau er 100 procent et resultat af, at vi er et helt nyt hold. Vi spillede måske en smule over evne i starten, men jeg synes, at vi har fortjent pointene. Vi leverede på et højt niveau, og det kan vi komme op på igen. Får vi defensiven og deraf kontrafasen med, så ser det godt ud, fortæller han.

100 scoringer

Selv har højrefløjen haft en glimrende sæson indtil videre. Med 100 mål i 15 kampe har han scoret tredjeflest mål af alle i 1. division. På samme tidspunkt i sidste sæson, var det blevet til 37 færre.

- Personligt går det godt. Jeg forsøger at bidrage med min erfaring og trække alle med. Jeg skyder straffekast i år, hvilket giver godt til målkontoen, men jeg har også nogle backs, der er dygtige til at sætte mig i scene. Vores spil er i højere grad end sidste sæson sat op til at spille bredt ud mod mig, og det er jeg taknemmelig for, lyder det med et grin fra Joachim Enggaard.

Randers HH skal lørdag eftermiddag forsøge at vende den negative formkurve, når Odder gæster Arena Randers. Kampen fløjtes i gang klokken 15.00.

Enggaard om dårlig formkurve i Randers HH: Vi er pressede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce