Trods comeback til Svoldgaard: Randers HH lider endnu et nederlag

Andreas Svoldgaard gjorde comeback for Randers HH. Foto: Axel Schütt

Trods comeback til Svoldgaard: Randers HH lider endnu et nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andreas Svoldgaard var for en kort bemærkning tilbage på Randers HH-holdet, men det var ikke nok til at sænke Odder, der vandt opgøret i Arena Randers 30-23.

Randers: Randers HH ligner et hold, der skal slide hårdt for at undgå nedrykning til 2. division.

Lørdag tabte holdet 23-30 til Odder, og kronjyderne har dermed blot hentet to point i de seneste otte kampe.

Randers HH kunne dog glæde sig over spillemæssig fremgang i forhold til 15 måls nederlaget til Fredericia i sidste weekend.

Odder spiller med i toppen af rækken og kom til opgøret i Arena Randers med selvtillid efter fem point i de seneste tre kampe, men Randers HH formåede at byde dem op til dans i det meste af første halvleg, inden gæsterne satte tingene på plads efter pausen.

Kampen i tal
1. division mændRanders HH - Odder 23-30 (10-13)

Randers HH: Joachim Enggaard 6 (1), Anders Risdal 5, Nicklas Møller 4, Toke Schrøder 2, Jacob Aaquist 2, Emil Kirkemann 2, Andreas Svoldgaard 1, Mathias Juel 1.

Topscorer Odder: Matias Damgaard 7.

Udvisninger: Randers HH 2, Odder 4.

Dommere: Martin Lysgaard og Rasmus Høgfeldt

Tilskuere: ?? i Arena Randers.

Svoldgaard tilbage

Opgøret bød på et gensyn med Andreas Svoldgaard, der var tilbage i manegen for Randers HH for første gang i sæsonen.

Han har i denne sæson spillet for Hornbæk i 2. division, men havde sagt ja til at spille med i lørdagens opgør for Randers HH.

- Der er ikke tale om et permanent comeback. Jeg har en dag til dag-aftale med cheftræner Jeppe Bach Knudsen om at give en hjælpende hånd med, hvis de har brug for det, og det passede fint ind i mit program at spille den her kamp på hjemmebane, sagde Andreas Svoldgaard, der hurtigt kom på banen i en god indledning for hjemmeholdet.

Randers HH bragte sig hurtigt foran 2-0 og var stadig i téten, da Svoldgaard efter et kvarter bragte de neongrønne foran med 6-5.

Defensiven, der i tre af de foregående fire kampe havde lækket mere end 30 scoringer, fungerede fornuftigt, og i målet tog Rasmus Poulsen fra med blandet andet en redning på straffekast.

Randers HH havde dog svært ved at holde kadencen i angrebet, hvor kun Anders Risdal på højre back for alvor formåede at udfordre gæsternes forsvar. Han blev topscorer i første halvleg med tre scoringer. Til gengæld var der ingen scoringer i de første 30 minutter fra Jacob Aaquist, der ellers har været flittigt scorende i denne sæson.

Randers HH var dog stadig fint med, da Nicklas Møller efter 26 minutter udlignede til 10-10, men Odder sluttede bedst af med tre afsluttende scoringer og kunne gå til pause i føring 13-10.

Handler om overlevelse

Efter pausen kom det til udtryk, at der er forskel i både kvalitet og selvtillid hos de to hold i øjeblikket.

Odder satte sig på kampen og fik hurtigt slået et hul på fem mål, som de udbyggede stille og roligt, som anden halvleg skred frem.

Rasmus Poulsen i målet kunnet ikke holde niveauet fra første halvleg, og selv om Kevin Fisker kom på banen midtvejs i anden halvleg, var det ikke nok til at stoppe et Odder-hold, der var i kontrol og kørte en sikker syv måls-sejr hjem.

- Nu har jeg ikke været en del af holdet i denne sæson, men som jeg har kunnet forstå på dem, har der været en tendens til at slå op i banen i nogle kampe. Men det synes jeg på ingen måde, var tilfældet i denne kamp. Der blev kæmpet mod et godt Odder-hold, og man skal huske, at der er mange unge spillere på holdet. Nu handler det om at overleve i 1. division i denne sæson, og så tror jeg, at det er et hold, som vil stå bedre i næste sæson, når spillerne har fået mere erfaring, sagde Andreas Svoldgaard.

Opgøret var også en målduel mellem rækkens topscorer, Matias Damgaard og Randers HH-duoen Jacob Aaquist og Joachim Enggaard. Den duel vandt Damgaard, der blev opgørets topscorer med syv mål og dermed er oppe på 108 mål.

Engaard og Aaquist er efter gårsdagens kamp noteret for henholdsvis 106 og 94 scoringer.

Næste opgave for Randers HH er 3. februar ude mod Tønder.

Trods comeback til Svoldgaard: Randers HH lider endnu et nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce