Asmussen gjorde det onde ved Randers HH i Tønder

Jacob Aaquist blev Randers HH-topscorer med fem mål. Arkivfoto: Axel Schütt

Asmussen gjorde det onde ved Randers HH i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH havde store problemer i første halvleg af søndagens kamp mod Tønder, men kom fint tilbage efter pausen og slap med et hæderligt nederlag.

Tønder: Randers HH kunne ikke gøre noget ved Tønder i søndagens opgør i mændenes 1. division.

På hjemmebane vandt rækkens nummer to med 29-23, og Randers HH hænger dermed fast i bunden, hvor holdet ligger tredjesidst.

Tønder tog téten fra første sekund og bragte sig hurtigt foran 5-0 - blandt andre på tre mål af den tidligere Randers HH-fløj, Hans Martin Asmussen.

Hans Martin Asmussen, der spillede for Randers HH i ligasæsonen 2016/17, var i det hele taget hård ved sin tidligere arbejdsgiver i første halvleg, hvor han lavede seks mål.

Efter et kvarter var Randers HH stadig nede med fem mål, da Andreas Sommer reducerede til 4-9, og frem mod pausen øgede hjemmeholdet støt føringen til 17-9.

Det krævede således ikke meget at være topscorere for Randers HH efter de første 30 minutter. Den værdighed delte Nicklas Møller og Joachim Enggaard med hver to scoringer.

Vandt anden halvleg

Det begyndte at ligne en decideret ydmygelse af Randers HH, da Tønder åbnede anden halvleg med tre scoringer på stribe og bragte sig foran 20-10.

Men herfra kom Randers HH bedre med i kampen. Toke Schrøder og Jacob Aaquist begyndte at plaffe løs som i begyndelsen af sæsonen, og da sidstnævnte med syv minutter igen reducerede til 20-26, så det pludselig anderledes hæderligt ud for Randers HH.

Kronyderne kunne have været endnu tættere på, hvis ikke det havde været for et brændt straffekast af Joachim Enggaard ved stillingen 26-19.

I de sidste minutter lå holdene og "byttede mål", og dermed endte det med en seks måls sejr til Tønder. Men det var opløftende for Randers HH, at de vandt anden halvleg med 14-12.

Jacob Aaquist blev topscorer for Randers HH med fem mål, mens Hans Martin Asmussen toppede for hjemmeholdet med syv mål.

Næste opgave for Randers HH er på torsdag klokken 19.30 hjemme mod Skive.

Asmussen gjorde det onde ved Randers HH i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce