Ny Randers HH-spiller holder de unge i ørerne: Skal ikke være skydetelt hele tiden

Anders Risdal (nummer 11) er skiftet til Randers HH i bestræbelserne på at finde mere professionelle rammer. Foto: Randers HH

Ny Randers HH-spiller holder de unge i ørerne: Skal ikke være skydetelt hele tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Risdal skiftede i vinterpausen til Randers HH, hvor den 31-årige højre back har fundet ro uden for banen og samtidig forsøger at hjælpe den unge trup med sin rutine.

Randers: I løbet af vinteren har Randers HH hentet en håndfuld forstærkning ind. En af dem er 31-årige Anders Risdal, der efter otte år i Frederikshavn FI havde brug for nye udfordringer.

Allerede i sommer forsøgte Randers HH at lokke højre backen til Kronjylland, men dengang gik det i vasken, fordi klubbens træningstider ikke var forenelige med Anders Risdals job som pædagog i Aalborg, hvor han også bor.

Træningstiderne er siden blevet lavet om, så det var en nem beslutningen for bagspilleren at tage E45 i sydgående retning, da Randers HH igen bød sig til.

- Der har været en masse ting i Frederikshavn, som ikke altid gjorde det lige sjovt at være i klubben. Der var ikke helt styr på den økonomiske del, træning og den slags. Jeg vil gerne koncentrere mig om at spille håndbold, og ikke alt det udenom. Der har min start i Randers HH virkelig været positivt og givet mig ro, fordi det er så professionelle rammer, hvor der er styr på alt - også økonomien, siger Anders Risdal.

Gør de andre gode

Med sine 31 år er Anders Risdal den næstældste spiller i Randers HH, hvor kun Michael Kabel har flere år på bagen. Det er da også meningen, at højre backens rutine skal komme hele truppen til gode.

- Jeg har fået en rolle, hvor jeg skal holde lidt styr på de unge drenge og sørge for, at det ikke altid bliver et stort skydetelt i kampene. Den rolle er jeg faldet meget godt ind i, og det har været nemt, fordi alle fra første træning har taget godt imod mig, siger Anders Risdal.

Allerede i første kamp noterede bagspilleren sig for seks scoringer, mens det i de efterfølgende to kampe blev til yderligere fem mål. Dermed fortsætter Anders Risdal stimen fra det nordjyske, hvor han var Frederikshavns topscorer med 57 mål inden skiftet sydpå.

- Jeg har fået vist, at jeg kan lave mål, men en af mine forcer er også at gøre de andre gode. Det kan man egentlig se ved, at Joachim Enggaard (højre fløj i Randers HH, red.) har lavet en del basser, efter jeg er kommet til. Jeg vil nemlig gerne spille de andre fri, lægge det rigtige pres og ikke altid søge min egen chance. Det er også en af grundene til, at jeg er kommet herned, forklarer Anders Risdal.

Duoen, Enggaard og Risdal, i højre side har de seneste tre kampe scoret 32 mål tilsammen. Torsdag aften får de igen chancen for at få nettet til at blafre, når topholdet Skive fH kommer på besøg i Arena Randers kl. 19.30.

Ny Randers HH-spiller holder de unge i ørerne: Skal ikke være skydetelt hele tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce