Offensiven hakkede et nyt nederlag i hus

Jacob Aaquist forsøgte at gå forrest mod sine tidligere holdkammerater, men det var først mod slutningen, at han fik indstillet kanonen fra distancen. Foto: Annelene Petersen

Offensiven hakkede et nyt nederlag i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH gik torsdag aften fra banen med det syvende nederlag i træk. Det begyndte lovende, men angrebsspillet gik i stå, og så vandt Skive fH 30-24. Joachim Enggaard blev randrusiansk topscorer med otte mål.

Randers: Seks nederlag i træk, en aktuel placering som nummer 12 og truslen om en billet til 2. division.

Sådan lå landet for Randers HH, inden de torsdag aften tog imod topholdet Skive fH, og kampen endte i status quo for randrusianerne.

Ole Bitsch, der for år tilbage første Randers HH fra 3. division til håndboldligaen, dirigerede skibonitterne til en sejr på 30-24, og gæsterne fik dermed oprejsning for et højst overraskende nederlag til HEI Skæring den sidste dag i januar.

Randers HH fik derimod endnu et gok i nødden med konstateringen om, at defensiven, trods tilgangene af Nicklas Møller og Anders Risdal, stadig holder åbent hus i alt for store perioder af kampene.

Den venstrehåndede duo Joachim Enggaard og Anders Risdal i randrusianernes højre side havde tilsammen stået for 32 mål i de foregående tre opgør, og det var da også sidstnævnte, der åbnede opgøret med en scoring.

Hjemmeholdet gav sig tid til at bygge angrebene op, mens gæsterne havde mere travlt med at lægge pres, inden randrusianerne fik sig etableret i defensiven.

Det stod hurtigt klart, at Randers HH-spillerne skulle få benene på nakken, når der var afsluttet, og den del spillede de med stor disciplin i kampens første ti minutter, som endte 4-2 i hjemmeholdets favør.

Offensiven hakkede

Rasmus Poulsen i målet leverede en fremragende indledning med to straffekastredninger og en håndfuld store redninger, som lod Randers HH være med i opgøret, men angrebsmæssigt var det mere hakkende.

Det var tydeligt, at Jacob Aaquist gerne ville gå forrest mod sin tidligere arbejdsgiver, hvor han op til denne sæson fik ophævet sin kontrakt, men med tre skud helt uden for rammen og kun en enkelt i nettet i første halvleg, havde han det svært.

Mod slutningen af halvlegen forsøgte Randers HH-cheftræner, Jeppe Knudsen, at spille syv mod seks, ligesom han bragte ny energi i bagkæden med Toke Schrøder. Der blev ledt efter løsninger i offensiven, og faktisk kom Kevin Fisker også i mål i den anden ende.

Rasmus Poulsen karambolerede med den ene stolpe, da han efter 18 minutter akkurat nåede ned og fik skubbet bolden uden om målet, og han var måske mere medtaget end som så. Han havde i hvert fald ikke en redning i de efterfølgende ti minutter, inden Fisker afløste.

Første halvleg blev afsluttet med et par mislykkede indspil og to ukvalificerede afslutninger, og så kunne gæsterne gå til pause med en føring på 14-11.

Skarpe skibonitter

Efter pausesnakken indledte hjemmeholdet også i syv mod seks, og det kostede en scoring efter en fejlaflevering i det første angreb.

Generelt kom gæsterne ud med mere snert i kontrafasen efter pausen og samtidigt scorede de nærmest efter behag, når de satte spillet op. Skive vandt de første ti minutter efter pausen med 8-4 og lod sig ikke genere af, at hjemmeholdets Michael Kabel blev lagt frem i forsvaret.

Syv mod seks var ikke uden risiko. Skibonitterne havde flere gange succes med at straffe unødvendige tekniske fejl, mens Jeppe Knudsen ledte efter den bedst mulige konstellation i bagkæden.

Hverken Mathias Juel, Toke Schrøder, Emil Riis Andreas Svoldgaard eller Jakob Aaquist fik gang i tingene fra bagkæden.

Sidstnævnte fik åbnet op for distancen mod slutningen, men det pyntede kun på nederlaget.

Joachim Enggaard blev topscorer for Randers HH med otte mål.

Offensiven hakkede et nyt nederlag i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce