Randers HH hænger fast på den sorte liste

Randers HH kæmper stadig for at genvinde egenkapitalen efter sidste sæsons katastrofale regnskab. Foto: Annelene Petersen

Randers HH hænger fast på den sorte liste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke gået så hurtigt som planlagt for Randers HH-ledelsen at få klubben væk fra den sorte liste. Bestyrelsesformand Henrik Frydendahl er dog stadig optimistisk og afviser, at en eventuel nedrykning til 2. division vil være dødsstødet til klubben.

Randers: Da Randers HH på baggrund af det seneste årsregnskab, der viste et underskud på 1,7 millioner kroner og forvandlede egenkapitalen fra sort til rød, kom på Dansk Håndbold Forbunds sorte liste over klubber, der ikke må indgå nye kontrakter, havde klubbens ledelse en forventning om, at de snart ville være væk fra listen igen.

I december sidste år udtalte bestyrelsesformand i Randers HH, Henrik Frydendahl, til Randers Amtsavis, at planen var at indsende et perioderegnskab for efteråret, der skulle vise, at egenkapitalen igen var positiv. Men her to måneder senere står Randers HH stadig på den sorte liste, hvilket betyder, at klubben hverken kan indgå nye kontrakter eller forlænge aftaler med spillerne i den nuværende trup.

- Vi arbejder som svin for at finde de midler, der skal til for at genskabe en positiv egenkapital. Vi har fået nogle af pengene i hus, men desværre ikke dem alle. Det har vist sig at være en længere proces end som så, siger Henrik Frydendahl.

I princippet haster det ikke for Randers HH at komme af den sorte liste, da mange af spillerne i truppen allerede er på kontrakt for næste sæson, ligesom man har muligheden for at hente spillere ind på amatørbasis, som klubben senest gjorde mellem jul og nytår.

Det trækker ud

Men Randers HH har stadig en ambition om at være kontraktklub, og derfor arbejdes der videre på at komme af den sorte liste.

Det kræver ifølge det seneste årsregnskab, at der skal findes omkring 350.000 kroner for at genskabe en positiv egenkapital.

Hvor langt Randers HH er i den proces, vil Henrik Frydendahl ikke kommentere på, men han erkender, at det ikke er gået så glat, som han havde håbet på før nytår.

- Planen har hele tiden været, at pengene skal hentes ved hjælp af sponsorindtægter og besparelser, og nogle af de sponsorer, som vi forventede at få ind, står lige nu der, hvor de skal tage den endelige beslutning, mens det med besparelserne er sådan, at det tager noget tid, før det slår helt igennem, og vi kigger også på, om der er yderligere besparelser at hente, siger Henrik Frydendahl.

Tro på trænerteamet

Processen er ikke blevet nemmere af, at Randers HH efter otte nederlag i træk befinder sig i overhængende nedrykningsfare.

Henrik Frydendahl afviser dog, at en nedrykning vil være dødsstødet til Randers HH.

- Det er klart, at det har enorm betydning for os at blive oppe i 1. division. Men det er ikke sådan, at vi lukker og slukker, hvis vi rykker ned. Vi har hele tiden vidst, at nedrykning er en risiko i denne sæson, siger Randers HH- formanden, som stadig har tiltro til, at cheftræner Jeppe Knudsen og den nuværende spillertrup kan sikre overlevelsen.

- Vi skal ikke ud i det kaos, som vi oplevede op til sæsonen. Det bliver det trænerteam og den trup, som vi har nu, som skal løfte os væk fra nedrykning, og det har vi stadig en stærk tro på, at de kan, siger Henrik Frydendahl.

Randers HH hænger fast på den sorte liste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce