Skuffet Marxen: Overhovedet ikke enig i straffesparket

Erik Marxen mente, at straffesparket til Brøndby var en fejldom fra Jakob Kehlet. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Skuffet Marxen: Overhovedet ikke enig i straffesparket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC-anføreren var uenig i det dømte straffespark, der sendte ham tidligt i bad. Efter to nederlag i træk lægger han ikke skjul på, at den næste kamp ude mod Sønderjyske skal give tre point for at holde top 6-håbet varmt.

Brøndby: Bestemt ikke enig.

Det var reaktionen fra Erik Marxen, da Randers FC-anføreren kommenterede på straffespark, som dommer Jakob Kehlet tildelte Simon Hedlund efter 65 minutter af søndagens opgør i Brøndby. Et straffespark, som fik afgørende betydning, da Kamil Wilzcek scorede til 2-0, mens Erik Marxen måtte traske i bad efter at have modtaget sit andet gule kort.

- Jeg er overhovedet ikke enig i dommen. Hedlund tager et lidt for langt træk, og jeg føler, at jeg kan nå ind og satte foden bag bolden, da han sparker op i støvlen på mig. Der var efter min mening ikke straffespark, siger Erik Marxen.

I Randers FC-lejren har man efterfølgende nedlagt protest mod det røde kort i håb om, at Marxen kan undgå en karantæne.

- I første halvleg var vi ikke helt så gode som i kampen mod FC København. Vi får en udmærket start, men de overbefolker den centrale midtbane, hvilket giver os nogle problemer, og det får de også bonus af med scoringen i første halvleg, siger Erik Marxen.

- Men vi får justeret det fint til i pausen, hvor vi skifter formation til 3-5-2, så vi bedre matcher både deres tre centrale midtbanefolk og deres tre mand fremme. Vi gik over til at spille mand-mand i duellerne nede bagved, og der kunne vi sagtens nappe dem og skubbe spillet længere frem. Vi spiller sindssygt godt i de første 20 minutter af anden halvleg indtil det røde kort, og set i bakspejlet skulle vi måske have spillet den formation fra start. Men på den anden side har 4-4-2 fungeret fint i de andre kampe, tilføjer Erik Marxen.

Med nederlaget er Randers FC nu nede på ottendepladsen, men holdet er á point med FC Nordsjælland, der ligger på sjettepladsen.

- Det er klart, at vores muligheder ikke er blevet bedre af, at vi nu har tabt to kampe i træk. Men vi har også haft et svært program, og nu må vi forsøge at komme lidt fra baghjul. Som de kloge hoveder siger, skal der to sejre til for at sikre top 6, og det mener jeg bestemt ikke, er umuligt, som vi har spillet indtil nu i foråret. Men vi skal til Haderslev og hente tre point i næste runde. Ellers har vi kniven for struben, erkender Erik Marxen, der altså må afvente, om han selv får lov at deltage i det opgør efter det røde kort.

Skuffet Marxen: Overhovedet ikke enig i straffesparket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce