Annonce
Randers

44 elever fra sommeteaterskolen Kalima spiller gadeteater lørdag på Østervold

Sommerteaterskolen Kalima er på gaden for 20. gang og på lørdag kaster 44 elever sig ud i en gadeteaterforestilling på Østervold og på Rådhustorvet. Privatfoto

Randers: 44 elever i alderen 13 til 23 år fra sommerteaterskolen Kalima fortsætter med at sætte Randers på den anden ende, når de lørdag den 13. juli kl. 12 leverer en energifyldt gadeforestilling på Østervold. Det er 20. år i træk, at Kalima sætter sit farverige og energifyldte præg på gadebilledet med festlig sminkede børn og unge i farverige kostumer, som de selv har lavet. Deres forestilling er altid bygget op omkring et tema, men denne gang har gruppen valgt at holde temaet hemmeligt, så man må selv møde op på Østervold eller Rådhustorvet for at se forestillingen.

- I år har den tjekkiske danser Libuška Tsukahara og hjulpet os med at få mere gang i kroppen, fortæller leder af teaterskolen Kalima, Lisbeth Nielsen i en pressemeddelelse.

Lisbeth Nielsen fortæller, at det nu er 20 år siden at tre lærere for første gang tog imod 30 børn i sommerteaterskolen Kalima. Siden har 1441 børn og unge deltaget på sommerteaterskolen, og alle har fået en oplevelse for livet. En gang i livet - altid i hjertet. De har alle skrevet sig ind i Kalimas historie og været med til at skabe den særlige ånd, som sommerteaterskolen Kalima er berømt for.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Thorsager Kirke har næsten fået alle stole tilbage: Efterladt varevogn gemte på stjålne rundkirkestole

Annonce