Annonce
Randers

46 heste under hammeren hos Campen Auktioner

Der er masser af godt hestemateriale, både til avl og til ridesporten, at byde på, når Campen Auktioner sælger heste 24. marts. PR-foto
Stutteri Jens Kvist i Gram er gået konkurs, og derfor udbydes der nu en helt særlig kollektion på netauktionen, nemlig 46 sportsheste.

Randers: Hestefolket får søndag 24. marts en unik mulighed for at købe deres næste sportshest, når 46 af slagsen fra konkursboet over Stutteri Jens Kvist i Gram bliver solgt på netauktion på Campen Auktioners hjemmeside, www.campenauktioner.dk.

Stutteriet har gennem årene leveret mange konkurrencedygtige heste, der har udmærket sig ved store internationale stævner, herunder OL, men nu er stutteriet gået konkurs, og hestene skal have nye ejere.

Annonce

Topheste

Lørdag 23. marts fra kl. 10-15 vil det være muligt at komme til eftersyn på hestene i Gram, hvor der også vil være en dyrlæge til stede, og søndag 24. marts bliver hestene så solgt på netauktion ved Campen Auktioner.

- Det er en enestående kollektion af sportsheste, der er opdrættet i rolige og landlige omgivelser, hvor lys, luft, korrekt fodring og håndtering er blevet prioriteret højt. Det er topheste, og for hestefolket er der rig mulighed for at lave en god investering. Mere end 300 personer har allerede været inde på vores hjemmeside og byde på netauktionen. Derudover har topryttere og hesteavlere fra både ind- og udland kontaktet os og vist interesse for at købe hestene, fortæller Finn Campen i en pressemeddelelse.

På auktionen kan der købes avlshopper og ungheste af høj kvalitet og med international afstamning. Konkursboets kollektion af heste består både af rideheste, ungheste, plage, ifolede hopper og goldhopper.

Det er muligt at byde på hestene online indtil søndag 24. marts kl. 20.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce