Annonce
Alarm 112

48-årig dømt for bedrageri: Optog kviklån og afdragsordninger for 1,7 millioner kroner

Arkivfoto: Daniel Bach Nielsen

Grenaa/Randers: En 48-årig mand fra Grenaa skal i fængsel i to år og tre måneder. Det står klart, efter han ved retten i Randers mandag blev dømt i en sag om groft bedrageri.

Den nu dømte mand har igennem en længere periode opsøgt en række sårbare og udsatte personer og fået dem til at udlevere NemID og koder dertil. De oplysninger har han brugt til at optage kviklån og købe varer på afbetaling for over 1,7 millioner kroner.

Han blev anholdt og varetægtsfængslet i marts, efter Østjyllands Politis afdeling for Økonomisk Kriminalitet i sin efterforskning fik kædet anmeldelser fra banker og pårørende sammen på en måde, der pegede på den 48-årige.

Annonce

I retten erkendte den dømte bedragerierne. Han fortalte, at pengene siden er blevet spillet op.

- Jeg er tilfreds med dommen, der afspejler omfanget og alvoren af den 48-åriges bedragerier, som gik ud over nogle mennesker, som er særligt sårbare. Det spillede også ind på straffen, at han tidligere er dømt for lignende sager, siger specialanklager Jesper Rodkjær.

Den 48-årige modtog dommen og blev sendt direkte til afsoning af fængselsstraffen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Mange drømme blev knust, da Dorthe Bjørn fik sklerose - men sygdommen har ikke forhindret hende i at tage aktivt del i livet

Randers FC

To år mere i lyseblåt: Rutineret forsvarsspiller underskriver ny aftale med Randers FC

Annonce