Annonce
Randers

49-årig udsat for umotiveret Festuge-overfald: Nu søger politiet vidner i sagen

Randers Festuge fyldte gaderne i den kronjyske hovedstad med feststemte folk i uge 33. Nu eftersøger Østjyllands Politi imidlertid vidner, som kan være med til at opklare et overfald i Brødregade. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Efter mere end to ugers resultatløs efterforskning beder Østjyllands Politi nu offentligheden om hjælp til at finde mulige vidner til et overfald, som blev begået under Randers Festuge.

Randers: Overfaldet skete sent på aftenen torsdag 15. august i Randers midtby. Her havde en 49-årig mand været ude at spise med nogle venner, da han kort før midnat gik hjemad i følgeskab med en kvindelig bekendt.

De to gik ned ad Brødregade, da den 49-årige mand pludselig blev væltet omkuld af en ukendt person.

I forbindelse med overfaldet slog sagens offer sit hoved ned i jorden, flækkede en tand og fik ødelagt sine briller. Han mistede desuden bevidstheden, hvorfor han har haft svært ved at yde politiet nogen som helst form for hjælp i forbindelse med opklaringen af sagen. Og det er ifølge kommunikationsrådgiver Janni Lundager fra Østjyllands Politi også tilfældet for den 49-åriges ledsagerske.

- Hun har forklaret, at personen kom fuldstændig ud af det blå, og så var han væk igen. Hun blev så overrasket over overfaldet og havde travlt med at tilse ofret, at hun hverken nåede at se, hvor gerningsmanden kom fra, eller hvor han løb hen efterfølgende, siger Janni Lundager og fortæller, at der ifølge kvinden ikke har været nogen uoverensstemmelser tidligere på aftenen, som kunne have givet anledning til overfaldet.

Annonce

Videoovervågning gav intet

Umiddelbart efter overfaldet på den 49-årige mand fik hans kvindelige ledsager tilkaldt hjælp og ringet efter en taxa, der kunne bringe ham på skadestuen, hvor han blev behandlet for hjernerystelse.

Desuden blev der taget kontakt til Østjyllands Politi, som siden overfaldet har arbejdet på at indhente videoovervågning fra Brødregade. Det arbejde har imidlertid ikke givet noget resultat, og derfor beder man nu offentligheden om hjælp til sagens opklaring.

- Hvis man har set overfaldet eller en stor, mørkklædt person i området ved Brødregade i Randers på et tidspunkt mellem klokken cirka 23.30 og 24.00 torsdag 15. august, så må man meget gerne kontakte os på telefon 114, siger Janni Lundager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronarelaterede dødsfald i Italien stiger med over 700 på et døgn

Annonce