Annoncørbetalt indhold

5 klassiske bakke- og rulleborde der skaber hygge i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når det kommer til bordene i dit hjem, er der dem alle kender og ved hvad de skal bruges til. De store som spiseborde og skriveborde, samt de lidt mindre som natborde og skriveborde. Fælles for dem alle er at de har én klar funktion og dermed én klar placering.


Annonce

Bakke- og rulleborde er anderledes. Disse kan bruges til en masse ting og kan stilles lige der hvor man har brug for dem, eller måske ikke engang stille dem, men rulle dem hvorhen der er behov. Fra barborde med dine yndlingsflasker til små borde til blomster og andet fint – kun fantasien sætter grænserne, så følge med her når vi giver dig 5 forskellige bakke- og rulleborde, som du kan bruge til at skabe lidt mere hygge i stuen.


Alsidighed når det er bedst


Vi starter med et bord der kan lidt af det hele. Bakke og serveringsvognen SM135 fra Skovby passer til serveringer af alle mulige typer. Med den stor bordflade, smarte skuffe lige under og opbevaringsplads på hylden og i bunden er mulighederne mange.


Brug den som barvogn med flasker i bunden, diverse bar-gear på hylden og i skuffen og mix så lækre drinks på toppen. Eller du kan have den som et anretterbord hvor du kan stille dine lækkerier fra køkkenet og så servere dem for dine gæster i stuen, eller måske udenfor.


Rendyrket minimalisme


Måske du mere vil køre den minimalistiske stil – både i funktionalitet og udtryk. I så fald er et Bona Bakkebord måske noget for dig. Bordet, der kommer i fire forskellige farver, er lavet i metal og har et minimalistisk og meget stilrent design.


Dens funktionalitet er også til den minimale side, men på den gode måde. Den kan måske ikke bruges til lige så mange forskellige ting som bordet fra Skovby, men passer perfekt til det den kan. Brug den som et fint, diskret sidebord, eller stil den i et lidt glemt hjørne med fine blomster på.


Eksklusiv luksus


Skal der være lidt mere fart over feltet kan du også med fordel erhverve dig et rullebord. Tag for eksempel det gyldne rullebord fra Veneta. Rullebordet i guld og glas giver et eksklusivt udtryk med sit chic, næsten Art Deco-lignende stil.


Selvom bordet næsten skriger champagne og Great Gatsby-lignende fester, kan det altså bruges til mange forskellige ting. Uanset hvad du bruger det til, vil det dog klare opgaven med manér og virkelig give din bolig et pust af eksklusivitet.


Stilet og skandinavisk


Måske du gerne vil have et bord der er stilet, men lidt mindre ekstravagant end det foregående. I Skandinavien generelt og Danmark specifikt, har vi en lang tradition for underspillede, men elegante designklassikere, der ikke skriger på opmærksomhed, men blot står i rummet, selvsikkert udført i minimalistisk design og flotte materialer.


Et James rullebord er et godt bud på en moderne udgave af dette. Rullebordet der er udført i bøgetræ er et flot bord, uden at skrige efter opmærksomhed. Bordet er desuden meget praktisk med to aftagelige bakker. Perfekt som et enkelt bar-bord eller til at stille ved siden af sofaen ellert i et hjørne – eller begge dele og dermed udnytte hjulene i bunden.


Føl dig som en engelsk Lord


Vi slutter dine liste af bakke- og rulleborde af med et virkelig fedt, om end for nogen lidt fjollet bord. Et bord du enten vil hade eller elske, og som måske passer bedre ind i Winston Churchills barndomshjem Blenheim Palace, end i en dansk villa eller parcelhus. Rochester Serveringsvognen er et throwback af de fede, og vil uden tvivl være en samtalestarter til enhver fest.


Rullebordet kan dog passe ind i en del sammenhænge. Det er både et fint sidebord til sofaen eller anretterbord til når der kommer gæster. Dets bedste formål er dog som bar-bord hvor der mixes gin og tonics, martinis og scotch and soda. Perfekt til mandehulen eller andre steder det godt må være lidt overdrevet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.