Annonce
Randers HK

5 nedslag fra Randers HK-sejren: Spillelyst, skideballer og svensk split vision

Jamina Roberts var afgørende med sit overblik i en hektisk slutfase. Arkivfoto: Annelene Petersen
Tilbageblikket på opgøret mod Ajax handler blandt andre om Jamina Roberts, Mai Kragballe, Line Mai og et Randers HK-hold, der allerede har næsten lige så mange point som i hele sidste sæson.

Her er fem nedslag fra Bavnehøj Arena på Vesterbro i København, hvor Randers HK onsdag vandt 30-27 over Ajax i kvindernes håndboldliga.

Opturen

Der var endnu engang gode præstationer fra holdets rutinerede trio, Mathilde Juncker, Jamina Roberts og Sabine Pedersen, og der var fem mål på fem forsøg fra Line Mai, der ellers har haft et svært efterår. Men ingen var over Mai Kragballe onsdag aften i Bavnehøj Arena. 13 mål på 15 forsøg er høj klasse. Hun sprudlede af spillelyst, som vi husker hende fra sæsonens første kampe.

Nedturen

Hun lavede et flot indhop i sejren over Horsens i weekenden, men den præstation kunne Julia Eriksson ikke følge op på mod Ajax. Hun brændte begge sine forsøg i angrebet og måtte i forsvaret både indkassere en to minutters udvisning og et par skideballer undervejs fra cheftræner Niels Agesen for ikke at holde aftaler.

Detaljen

Jo mere på spil, jo køligere er Jamina Roberts. I en hektisk slutfase i Bavnehøj Arena sendte hun to angreb i træk dristige indspil ind til Sabine Pedersen på stregen. Den første blev brændt, men den anden sendte Sabine Pedersen i mål til føring 28-26 med to minutter igen. Kampafgørende og svensk split vision på højt niveau.

Tallet

13 point har Randers HK nu hentet i de første tolv spillerunder. Det er blot ét point færre end i hele sidste sæson, hvor Randers HK blot fik 14 point i de 26 kampe i grundspillet.

Hvad så nu?

Randers HK har formået at leve op til favoritværdigheden i de seneste to kampe mod Horsens og Ajax. Nu runder Randers HK efteråret af med en hjemmekamp mod Herning-Ikast, hvor holdet kan spille helt frit og jagte en overraskelse. Det bør være et opgør, der kan trække mere end 1.000 tilskuere i Arena Randers onsdag i næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Naboer kæmper for at stoppe planlagt boligbebyggelse

Annonce