Annonce
Randers

50-årig randrusianer idømt lang straksdom: Gemte 421 gram amfetamin i sin lejlighed

Torsdag eftermiddag idømte retten i Randers en 50-årig mand en straksdom for blandt andet narkobesiddelse. Arkivfoto Daniel Bach Nielsen
Ovenpå en ransagning onsdag aften tildelte retten i Randers ved et grundlovsforhør en 50-årig randrusianer en straksdom på et år og tre måneders fængsel. Ransagningen kom på baggrund af et tip om narkotika på adressen.
Annonce

Randers: Retten i Randers besluttede torsdag eftermiddag at idømme en 50-årig randrusianer en straksdom på et år og tre måneders fængsel, efter han onsdag blev taget med masser af stoffer og et våben i sin lejlighed.

Da den 50-årige mand erkendte sin skyld og ikke ankede, var det muligt at idømme han en straksdom og påbegynde afsoningen med det samme. Derfor blev han efter grundlovsforhøret varetægtsfængslet, indtil han kan komme i gang med egentlig afsoning.

Østjyllands Politis specialpatrulje rykkede onsdag aften ud til en lejlighed i Randers på baggrund af et tip om narko i lejligheden. Her fandt man flere poser med tilsammen 421 gram amfetamin og 26.500 i kontanter, som blev beslaglagt med henblik på sagsomkostninger. Desuden havde manden en totenschläger.

Den 50-årige er tidligere straffet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce