Annonce
Alarm 112

Ledende rocker sigtet for køb og salg af 360 kilo hash: Varetægtsfængslet i fire uger

Genrefoto: Axel Schütt

Aarhus: En 55-årig mand blev mandag varetægtsfængslet i foreløbig fire uger ved et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus.

Den 55-årige, som politiet vurderer er et ledende medlem af en rockergruppering, er sigtet i en sag om distribution af 360 kilo hash, hvor han helt præcist er sigtet for i en periode fra februar til december sidste år at have købt de mange hundrede kilo hash og efterfølgende solgt dem videre.

- Det er politiets opfattelse, at den 55-årige har været en fremtrædende figur i et større netværk, der har indsmuglet hash og solgt det videre til forskellige aftagere i Danmark, og jeg er tilfreds med, at han nu er varetægtsfængslet,  siger Jhin Lee, der er anklager ved Særlig Efterforskning Vest.

Annonce

Syv personer varetægtsfængslet

I samme sag blev fire personer anholdt i en aktion i november sidste år. Ved aktionen som foregik i Kalundborg-området blev en større mængde narko beslaglagt, ligesom der blev fundet flere skydevåben. I alt sidder syv personer varetægtsfængslet i sagen.

Under mandagens grundlovsforhør, som blev holdt bag lukkede døre, nægtede den 55-årige sig skyldig, og han udbad sig betænkningstid i forhold til at kære kendelsen om varetægtsfængsling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Skal byrådet have nyt navn? To partier er klar til at ændre titlen på Randers Byråd

Randers FC For abonnenter

Tre pokaltitler, DM-sølv og 15 år på førsteholdet i Freja: Bankmanden fyldte trofækontoen helt op

Annonce