Annonce
Erhverv

550 medarbejdere i Aarhus jubler: Alle Ikea-ansatte får ekstra månedsløn som tak for rekordår

Ikea-medarbejderne i Aarhus og Danmark skal ikke kigge langt efter en god jul. De får udbetalt mere end en månedsløn for en god arbejdsindsats i løbet af året, har ledelsen bestemt. Foto: Michael Bager
Ikea har solgt møbler i Danmark i 50 år og fejrer sit bedste resultat med stor bonus til alle medarbejdere
Annonce

AARHUS: Som tak for en god indsats i løbet af året får alle Ikeas 3.079 medarbejdere i Danmark en ekstra månedsløn. Godt og vel endda.

Aldrig har så mange danskere tidligere besøgt Ikeas varehuse i Danmark. Det skyldes medarbejdernes service overfor kunderne - og tak for det, siger ledelsen med en bonus, der er til at tage at føle på.

I sit seneste regnskabsår, der løb til udgangen af august, har Ikea Danmark leveret sin bedste omsætning gennem kædens 50 år lange historie i Danmark. Samtlige medarbejdere, der arbejder eller har arbejdet i Ikea gennem det seneste regnskabsår og med minimum seks måneders anciennitet, kan derfor se frem til at modtage 114 procent af en månedsløn. Blandt andre de 550 medarbejdere, der arbejder i Ikea i Skejby.

Ikea Danmark øgede salget med 7,9 procent og nåede en omsætning på 4,7 milliarder kroner.

- Jeg er meget imponeret over, hvad vi i fællesskab har præsteret. Jeg er derfor meget glad for, at vi nu kan udbetale denne bonus, og at alle medarbejdere bliver tilgodeset, for alle har ydet en forbilledlig indsats, siger Johan Laurell, adm. direktør i Ikea Danmark.

Ikea går digitalt

  • Ikea er i gang med at ændre sit 75 år gamle koncept, og er gået digitalt. Det betyder, at verdens mest udbredte bog, der hvert år udkom i flest eksemplarer verden over, Ikea-kataloget, ikke længere udkommer
  • Det seneste år er Ikea kataloget i Danmark blevet digitaliseret, møbelkæden har åbnet Ikea Planning Studio på Vesterbrogade i København, og leveringstiderne er bragt ned til under fire timer i snart hele landet
Annonce

Mere end en månedsløn

Størrelsen på bonussen varierer fra person til person efter arbejdede timer. Alle får dog den samme procentvise bonus, nemlig helt præcist 114,28 procent af deres månedsløn.

- Vores vækst og gode resultater skyldes udviklingen af vores sortiment, en fantastisk flot fremgang i salget af især køkkener samt introduktionen af nye populære services som dag-til-dag levering og klik og hent. Samtidig har mine kolleger ude i varehusene leveret gode kundeoplevelser, og det er i sidste ende de gode oplevelser og anbefalinger, vi lever af.

- Jeg er meget stolt af at være i selskab med så kompetente, engagerede og dedikerede kolleger overalt i Ikea Danmarks organisation, siger Johan Laurell.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce