Annonce
Randers

58 storcenter-butikker donerer 10.000 kroner til Randers Julehjælp

Randers Storcenter har et ønsketræ, som formidler gaver til anbragte og andre udsatte børn, men de 58 forretninger i centret har også givet penge til Randers Julehjælp. Foto: Lars Rasborg
Butikkerne i Randers Storcenter er gået sammen om at donere 10.000 kroner til Randers Julehjælp. Storcenteret har i flere år ydet direkte støtte til en række julehjælpsorganisationer, men i år er første gang at Randers Julehjælp får en donation.
Annonce

Randers: Det er ikke uvant for de 58 butikker i Randers Storcenter at donere penge til julehjælp. Faktisk plejer butikkerne i samlet flok gerne at støtte en række forskellige julehjælpsorganisationer med aktiviteter både i Kronjylland og på Djursland med 25.000-30.000 kroner om året.

Men i år er det første gang, at butikkerne har besluttet også at give et beløb til julehjælpen via Randers Julehjælp. En donation, der løber op i 10.000 kroner.

- Vi giver penge, hvor der er behov. Vi taler jo med julehjælpsorganisationerne, og fakta er bare, at antallet af udsatte børnefamilier stiger og stiger år efter år. Derfor burde det også være sådan, at vi for hvert år bliver flere, der donerer til vores medmennesker og på den måde giver julen videre, siger Lene Nørgaard, der er marketing- og eventchef i Randers Storcenter.


Vi giver penge, hvor der er behov. Vi taler jo med julehjælpsorganisationerne, og fakta er bare, at antallet af udsatte børnefamilier stiger og stiger år efter år. Derfor burde det også være sådan, at vi for hvert år bliver flere, der donerer til vores medmennesker og på den måde giver julen videre.

Lene Nørgaard, marketing- og eventchef


Annonce

- Det giver mening

Lene Nørgaard slår fast, at det i det hele taget giver rigtig god mening for Randers Storcenters butikker at være en del af de lokale julehjælpsinitiativer.

- Mange af dem, der modtager julehjælpen, er jo også kunder i butikkerne her i Randers Storcenter. Derfor giver det mening for butikkerne at give noget tilbage til de udsatte borgere, der er i vores lokalområde, siger hun.

Donationer til Randers Julehjælp 2020

Hver dag bringer vi en oversigt over de bidragsydere, der giver 5000 kroner eller mere til Randers Julehjælp.

Lions Club Randers Gudenaa: 30.000 kr.

Kaj og Annbritt Porup: 10.000 kr.

Krista Ølgod og John Sørensen: 5.000 kr.

Centerforeningen Randers Storcenter: 10.000 kr.

Rikke Koch Jensen: 16.000 kr.

PL Overfladebehandling: 5.000 kr.

Lynge Ejendomme Aps: 20.000 kr.

XL Vorup: 25.000 kr.

Medarbejderforeningen på Randers Amtsavis: 8.000 kr.

Kronjylland Y's Men's Club: 10.000 kr.

LNP Ejendomme Aps: 20.000 kr.

JSA B-Invest Aps: 5.000 kr.

Udover støtten til julehjælpen har Randers Storcenter også en tradition med et stort ønsketræ, som i julen tilgodeser børn, der enten er placeret uden for deres eget hjem eller på anden vis er udsatte. Her har 250 børn fra Kronjylland og Djursland i år lavet ønskesedler, man som kunde i storcentret kan besluttet at tage med sig. Tager man en ønskeseddel væk fra træet forpligter man sig til at opfylde et af ønskerne derpå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce