Annonce
Østjylland

69-årig mand umotiveret overfaldet i busskur i Tranbjerg

Politiet blev tilkaldt da en mand havde været ubehagelig overfor både kunder og ansatte i Fakta i Tranbjerg. Foto: Google Streetview
En 53-årig mand skabte uro fredag eftermiddag i Tranbjerg. Manden blev senere anholdt og sigtet for vold og våbenbesiddelse.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi måtte fredag eftermiddag rykke til Tranbjerg, hvor der var meldinger om en ubehagelig og beruset mand, som skabte utryghed i området.

Manden var ved 16-tiden på Ingerslevtoften i Tranbjerg aggressiv og generende overfor både kunder og personale ved Fakta, og derfor blev politiet tilkaldt.

En patrulje kørte til stedet, hvor man ledte efter den 53-årige mand.

Han blev kort efter fundet ved et nærliggende busskur, hvor en 69-årige mand i mellemtiden var blevet overfaldet og tildelt et slag af den 53-årige gerningsmand.

Østjyllands Politi fortæller, at de to mænd ikke kendte hinanden, og de kalder overfaldet for umotiveret. Den 69-årige fik næseblod, men det er ikke oplyst, om han blev kørt til skadestuen efter overfaldet.

Patruljen fik den 53-årige mand anholdt, og da han også blev fundet i besiddelse af en kniv, bliver han nu sigtet for vold og våbenbesiddelse, fortæller vagthavende ved Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Annonce