Annonce
Østjylland

69-årig mand umotiveret overfaldet i busskur i Tranbjerg

Politiet blev tilkaldt da en mand havde været ubehagelig overfor både kunder og ansatte i Fakta i Tranbjerg. Foto: Google Streetview
En 53-årig mand skabte uro fredag eftermiddag i Tranbjerg. Manden blev senere anholdt og sigtet for vold og våbenbesiddelse.

AARHUS: Østjyllands Politi måtte fredag eftermiddag rykke til Tranbjerg, hvor der var meldinger om en ubehagelig og beruset mand, som skabte utryghed i området.

Manden var ved 16-tiden på Ingerslevtoften i Tranbjerg aggressiv og generende overfor både kunder og personale ved Fakta, og derfor blev politiet tilkaldt.

En patrulje kørte til stedet, hvor man ledte efter den 53-årige mand.

Han blev kort efter fundet ved et nærliggende busskur, hvor en 69-årige mand i mellemtiden var blevet overfaldet og tildelt et slag af den 53-årige gerningsmand.

Østjyllands Politi fortæller, at de to mænd ikke kendte hinanden, og de kalder overfaldet for umotiveret. Den 69-årige fik næseblod, men det er ikke oplyst, om han blev kørt til skadestuen efter overfaldet.

Patruljen fik den 53-årige mand anholdt, og da han også blev fundet i besiddelse af en kniv, bliver han nu sigtet for vold og våbenbesiddelse, fortæller vagthavende ved Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];