Annonce
Østjylland

70 år og stadig aktiv i erhvervslivet

Bertel Bang, Egå, fylder 70 år lørdag 19. september. Foto: Jesper Nielsen
Annonce

70 ÅR: Aarhus-dreng og tidligere direktør for mæglerkæden Estate markedschef Bertel Bang, Egå, fylder 70 år lørdag 19. september.

Med en far, der var arkitekt og ingeniør, har Bertel Bang altid haft boligområdet som sit dna og interesseområde. Med sin egen salgs- og byggetekniske baggrund har han forfulgt dette spor igennem hele sin aktive erhvervskarriere.

Efter endt uddannelse var han i årene 1972-1977 ansat i udadvendte salgsfunktioner hos Skarridsø køkken og fritidshuse, Århus Forenede Teglværker samt ejendomsmæglerfirmaet Laurits Jensen. Fra 1977 til 1988 var han ansat hos System B8 Møbler A/S som salgs- og marketingschef.

Parallelt hermed var han aktiv i bestyrelsesarbejdet i brancheorganisationen ”Køkkenfabrikantforeningen”, heraf de sidste fem år som formand.

Bertel Bang tiltrådte i 1988 som direktør for Ejendomsringen med 110 tilknyttede ejendomsmæglere på landsplan. I 1989 indgik Ejendomsringen en samarbejdsaftale med Nykredit-koncernen. I 1994 etablerede kæden sig i Norge og blev på et senere tidspunkt Norges største ejendomsmæglerkæde. I 1999 blev samarbejdsaftalen med Nykredit til et egentligt ejerskab under Nykredit Mægler A/S. Ejendomsringen skiftede i 2003 navn til det nuværende Estate med 90 forretninger på landsplan.

I dag arbejder Bertel Bang som konsulent for Nykredit Mægler, der har de to ejendomsmæglerkæder Nybolig og Estate. Det tredje ben, Jesper Nielsen Franchisegiver A/S med ejendomsmægler Jesper Nielsen, kendt fra "Hammerslag" og "I hus til halsen", er målrettet livsstilssegmentet, og her er Bertel Bang medlem af bestyrelsen og arbejder tæt sammen med Jesper Nielsen om at ekspandere kæden til hele landet.

I 18 år frem til 2007 var Bertel Bang bestyrelsesmedlem i MSH Huse A/S, der var Danmarks største producent af fritidshusene Møllebæk Huse, Skarridsø Huse og Jeppesen Bjælkehuse. Han har også beklædt poster som formand for Skejby Centerforening samt den landsdækkende hvidevarevirksomhed Lej Direct A/S.

Interessen for biler og motorsport har altid har været et stort interesse område. I dag sidder Bertel Bang i repræsentantskabet for FDM og har de seneste 10 år været commercial manager for H.K.H. Prins Joachims racerteam Cortina Racing, som er fast deltager ved Classic Race Aarhus og Copenhagen Historic Grand Prix, ligesom det er blevet til et utal af guld-, sølv- og bronze-placeringer ved DM i Historisk motorsport for 65-klassen.

Fritiden bruges desuden på tennis- og golfbanen, samt i Århus City Rotary Klub og Århus Borgerlige Skydeselskab.

Bertel Bang lever sammen med Liselotte Skov på 28. år, gift i 10 år. Har to børn fra et tidligere ægteskab og fire børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce