Annonce
Navne

70 år: Tove Udsen Kristensen

Tove Udsen Kristensen. Pressefoto
Annonce

Tove Udsen Kristensen, Skæring Hedevej 114, Skæring, fylder 70 år mandag 2. november.

Hun er født og opvokset i Eskerod ved Hornslet , blev uddannet til teknisk tegner i det daværende rådgivende ingeniørfirma Abrahamsen & Nielsen i Århus i 1971 og virkede siden et år som færdiguddannet i samme firma, nu ”NIRAS”. Fra 1972 til 1981 var hun ansat i firmaet Raundahl & Jørgensen, nu TRI-Consult A/S. Herfra var hun i en periode udlånt til firmaet Bruun & Sørensen, med opgaver i Amerika, Cuba, Afrika og Arabien, samt til Ingeniørfirmaet Lykke-Kristensen og Arkitektfirmaet Friis & Moltke. Endvidere har hun haft vikarjobs i Ingeniørfirmaerne ”Tubotec” og ingeniørfirmaet Søren Jensen samt hos Arkitekt Nils Madsen, alle Århus. I årene 1987-94 var hun ansat som teknisk tegner og havde samtidig ansvaret for administrationen hos Arkitekt Nils Madsen.

I 1996 blev hun tilknyttet Rådgivende Ingeniørfirma Søren Jensen, først som teknisk tegner og siden 1998 i administrationen.

Sideløbende med sit virke har hun været medejer af og medhjælpende hustru, først i Gellerup Terrassen, Brabrand, og derefter en årrække på den tidligere restaurant ”Greven og Baronen”. I sine yngre år var hun ivrig atletikudøver og har været leder og træner for pigeafdelinger i Hornslet Idrætsforening.

Tove Udsen Kristensen dyrkede indtil for nogle år siden, med stor entusiasme, sejlerlivet sammen med sin mand i parrets sejlbåd, der havde hjemsted i Egå Marina. Nu har fødselaren kastet sin interesse på krolfspillet, som hun dyrker sammen med en kreds af gode venner på ”Fristedet” i Skæring.

Hun er overalt kendt og meget afholdt for sit altid smilende og venlige væsen. Mærkedagen fejres sammen med familie og venner på et senere tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

22-årig anholdt: Truede p-vagt med pistol i Niels Ebbesens Gade

Randers For abonnenter

Derfor gik bestyrelsen på dramatisk møde: - Jeg har aldrig oplevet noget lignende - folk råbte og skreg

Randers FC For abonnenter

Den endelige dom falder torsdag: - Nervøsiteten er væsentlig mindre end i tirsdags

Randers

Randrusianer sigtet for trusler på livet: Gemte skarpladt pistol og stikvåben i hjemmet

Annonce