Annonce
Østjylland

705.000 gæster i Djurs Sommerland

Djurs Sommerland har netop afsluttet sæsonen med en uge i Halloweens tegn. Nu er sæsonens besøgstal gjort op. Arkivfoto

Forlystelsesparkens ledelse er tilfreds med 2014-sæsonen

Annonce

705.000 gæster.

Sådan lyder slutfacit for årets sæson i Djurs Sommerland. Dermed blev sæsonen den andenbedste nogensinde, og forlystelsesparkens ledelse ser besøgstallet som bevis for en vellykket investeringsstrategi.

»Det høje besøgstal viser os, at vores store investeringer over de seneste år - senest i et helt nyt Vikingeland med to nye forlystelser - fortsat bliver ved med at tiltrække mange børnefamilier. Samtidig viser vores analyser, at gæsterne er rigtigt meget tilfredse med den service og de oplevelser, som vores 500 medarbejdere leverer,« siger administrerende direktør i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen.

I år har Djurs Sommerland åbnet sit ottende temaland »Vikingeland« med to nye familieforlystelser - Drageskibet og Vikingetårnene.

Og så var 2014 også sæsonen, hvor gæsterne for første gang kunne gå på opdagelse i Nordens første Coca-Cola Store.

Når Djurs Sommerland åbner for en ny sæson i maj 2015, er det med en nyhed til alle børnefamilier. Forlystelsesparken investerer nemlig 45 millioner kroner i 10 helt nye forlystelser for børn og voksne i et helt nyt Bondegårdsland.

»Og så er vi utroligt stolte over at have vundet hele tre priser i år - som Nordens bedste sommerland og Danmarks bedste forlystelsespark samt en top tre-placering for rutschebanen Juvelen som en af Europas bedste nye forlystelser,« understreger Henrik B. Nielsen.

Djurs Sommerlands besøgsrekord er fra 2013, hvor 752.000 gæster var på visit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Huse i Assentoft står stadig på usikker grund: Politikere tøver inden beslutning om mulig nedrivning - nu høres naboerne

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce