Annonce
Navne

85 år: Knud Buch-Jepsen

Knud Buch-Jepsen fylder fredag 85 år. PR foto

Auning: Cand.agro Knud Buch-Jepsen, Hunderosevej 9, Skødstrup, tidligere Auning, fylder fredag 18. oktober 85 år.

Knud Buch-Jepsen tog en landmandsuddannelse i Danmark, Schweiz og USA, inden han i 1966 blev agronom fra Landbohøjskolen. På Iowa State University, USA, tog han en Masters i kommunikation i 1976. Fra 1967- 2012 var han ansat ved Dansk Landbrugsrådgivning på Djursland. Fra 1991 varetog han som projektleder og international konsulent opgaver i bl.a. Rusland, Ukraine, Baltikum, Polen, Uganda og Japan. Indtil 2012 arbejdede han sammen med Djursland Landboforening med at få japanske landbrugsstuderende til Djursland.

Knud Buch-Jepsen har været både politisk og fagligt engageret blandt andet som formand for Århusegnens Agronomforening, for Landsgardestævnet i Auning, og Venstre i Auning.

Knud Buch-Jepsen har stor interesse for slægtsforskning. Sammen med to sønner har han udgivet fem bøger om slægten. Han har i 10 år siddet i brugerrådet for Erhvervsarkivet. Som instruktør i fitness klares den daglige træning i træningslokalet på lokalcentret Rosenbakken, og siden 2014 har Knud Buch-Jepsen været tovholder for den store mandegruppe SølvRoserne i Skødstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce