Annonce
Navne

90 års jubilæum på Randers Amtsavis

Niels Bo Mandrup og Lisbeth Stryhn kan tilsammen fejre 90-års jubilæum på Randers Amtsavis. Det blev fejret med frokost, flag og festligheder på avisen fredag. Foto: Anne Myrup Pedersen
Fredag blev hele to jubilæer fejret med manér på Randers Amtsavis, hvor journalisterne Lisbeth Stryhn og Niels Bo Mandrup blev hyldet af kolleger, ledelse og familie for at have arbejdet på avisen i henholdsvis 40 og 50 år.
Annonce

Randers:  Flag, fællessang og frokost var i vente, da de to journalister Lisbeth Stryhn og Niels Bo Mandrup fredag kunne fejre deres jubilæer med henholdsvis 50 og 40 år på Randers Amtsavis.

Coronavirussen havde spændt lidt ben for hyldesten på de helt rigtige datoer og udsat dagen for fejringen, til der kunne være 50 personer med til, på fornøjelig vis, at markere jubilæerne for de to.

Chefredaktør Axel Præstmark, der havde holdt taler for de to jubilarer på den rigtige jubilæumsdag, brugte i stedet taletiden på at takke for lån til deres respektive familier.

Mens Niels Bo Mandrup har prøvet kræfter med mange forskellige opgaver på avisen, lige fra krimistof til landbrug- og erhvervsstof og til nu at sidde med ugeaviser, så har Lisbeth Stryhns karriere primært handlet om kultur og kulturens mennesker.

Annonce

Hyggelige timer

Det blev til et par hyggelige timer med kolleger og familier, med taler, anekdoter, fællessang og gaver.

Normalt ville der også have fulgt en fortjentsmedalje med - den kongelige fortjenstmedalje. Hvis man har arbejdet det samme sted i 40 år, får man medaljen den dag, man går på pension. Er det et 50 års jubilæum, får man den til gengæld på selve dagen, men ikke i et coronaramt år. Så må man vente, til Kulturministeriet er i omdrejninger igen, forklarede Axel Præstmark.

Så der er lidt i vente til de to jubilarer, som både kolleger og ledelse håber, der er mange gode arbejdsår i endnu.

Lisbeth Stryhn holdt også tale og takkede for de 50 år på avisen. Foto: Anne Myrup Pedersen
Niels Bo Mandrup skålede og takkede for ord, gaver og for kollegernes måde at være på. Foto: Anne Myrup Pedersen
Der var gaver og pæne ord fra chefredaktør Axel Præstmark til jubilarerne. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce