Annonce
Randers

92-årig kvinde ville overhale: Det gik galt

Tre gange skete der trafikuheld i Randers på godt en time mandag. Genrefoto: Johan Gadegaard

Randers: Tre gange på godt en time mandag skete der færdselsuheld i Randers, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Blandt andet på Nyvangsvej klokken 14.32. Her var en 69-årig kvindelig bilist ved at svinge ind til sin indkørsel, da en bagvedkørende bil ville overhale.

Den blev ført af en 92-årig kvinde, og det gik galt, for de to biler kørte sammen. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved sammenstødet.

Annonce

Ni minutter tidligere skete et uheld i krydset Hadsundvej/Glarbjergvej. En 34-årig kvindelig bilist kom kørende ad Hadsundvej, da hun i krydset ved Glarbjergvej satte farten ned i forbindelse med en opstået kø.

Hendes bil blev påkørt bagfra af en anden bil, der blev ført af en 26-årig kvinde. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved sammenstødet. Den 26-årig kvinde blev sigtet for manglende agtpågivenhed.

Klokken 15.39 skete der et færdselsuheld på Hadsundvej. En 46-årig kvindelig bilist holdt stille på Hadsundvej, da hun blev påkørt bagfra af en varebil, der blev ført af en 48-årig kvinde.

Den 46-årige kvindes bil blev således skubbet op i en tredje bil, ført af en 30-årig kvinde, der også holdt stille. Den 48-årige kvinde blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet til skade. Hun blev sigtet for manglende agtpågivenhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Skal byrådet have nyt navn? To partier er klar til at ændre titlen på Randers Byråd

Randers FC For abonnenter

Tre pokaltitler, DM-sølv og 15 år på førsteholdet i Freja: Bankmanden fyldte trofækontoen helt op

Annonce