Annonce
Erhverv

A/S Magnus Holm overtaget af Confac i Randers

Medarbejdere hos A/S Magnus Holm flankerer her repræsentanten fra deres nye ejere i Confac, Frank Laursen fra Confac (forrest i midten). Pressebillede

Fiberbetonfabrikken i Øster Alling bliver dog, hvor den er og med samme medarbejderstab som hidtil. Og ifølge køberne er der heller ikke i fremtiden planer om at ændre på det.

Randers: Betonelementfabrikken Confac udvider på flere måder i disse tider. Så sent som i juli blev første spadestik taget til et byggeri, som skal fordoble virksomhedens produktionskapacitet og næsten gøre det samme ved medarbejderstabens størrelse, og nu har Confac også udvidet med et opkøb på Djursland.

Sælger er Magnus Holm, som deler navn med sin 45 år gamle virksomhed, fiberbetonfabrikken A/S Magnus Holm i Øster Alling.

Magnus Holm beskæftiger i alt 13 ansatte, som alle - sammen med "Robert", Europas eneste robot til fremstilling af fiberbetonelementer - beholder deres job, ligesom deres arbejdsplads også fremover vil have sin nuværende adresse.

Annonce

Kompetent stab

- Da vi blev præsenteret for Magnus Holms ønske om at overlade livsværket til yngre kræfter og så virksomhedens avancerede fremstillingsmetoder af højt forædlede specialprodukter i fiberbeton, var vi ikke i tvivl om, at nichevirksomheden rummede et stort potentiale.

- Ikke alene er der tale om en bundsolid pionervirksomhed med 45 års erfaring i udvikling af fiberbetonprodukter og konstante overskud de seneste fem år. Der er også tale om en særdeles kompetent medarbejderstab på 13 dedikerede medarbejdere - og altså "Robert", siger Frank Laursen, medejer af Confac og en af randersvirksomhedens fire stiftere.

Han siger videre, at ledelsen på Confac glæder sig til sammen med ledelse og medarbejderne i A/S Magnus Holm at føre den veldrevne virksomhed ind i en spændende fremtid med masser af positive udfordringer i støbeskeen.

Ledelsen bliver

Som nævnt kommer overtagelsen ikke til umiddelbart at kunne mærkes, hverken blandt medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere af den ene eller anden art.

Frank Laursen pointerer, at A/S Magnus Holm fortsætter på den nuværende adresse i Øster Alling, og han understreger, at samtlige medarbejdere fortsætter som hidtil med Lone Mikkelsen som daglig leder, ligesom virksomhedens stifter Magnus Holm - om end i begrænset omgang - vil være tilknyttet som ekspertrådgiver.

Samtidig slår Frank Laursen fast, at ejerskiftet hverken får konsekvenser i forhold til fremadrettede tilbud eller indgåede aftaler med underleverandører og kunder.

- A/S Magnus Holm vil fortsat agere som selvstændig virksomhed, med tætte og langvarige samarbejdsrelationer i forhold til både underleverandører og kunder. Som nye ejere er det vores ambition at fastholde og videreføre virksomhedens velfungerende aktiviteter og grundlag, men vi vil også sikre, at der er plads til at udvikle virksomheden yderligere, siger Frank Laursen.

Synergi

Ifølge en anden af Confacs stiftere, administrerende direktør Erling Holm, er købet af A/S Magnus Holm et supplement til Confacs nuværende aktiviteter.

- Vi regner da med på lidt længere sigt at kunne opnå noget synergi, da vi jo ofte vil være leverandører til de samme byggerier. Modsat vores produkter, som primært anvendes til i selve opbygningen af husene, bliver den noget lettere fiberbeton i højere grad brugt til eksempelvis bordplader og andet inventar, samt til eksempelvis til altaner, gesimser, trapper og lignende, siger Erling Holm.

Han oplyser videre, at byggeriet af den nye produktionshal i Randers skrider frem som planlag, og vil være klar til at tage i brug 1. april 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce