Annonce
Randers FC

Ingen bud på Thomasberg efter træner-exit i AaB: - Vi har slet ikke hørt fra dem

Randers FC-træner Thomas Thomasberg menes at være topfavorit i AaB, hvor den nuværende træner netop har forladt posten.  Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Marti Cifuentes stopper i AaB, som den seneste uge har været meldt interesseret i Thomas Thomasberg som afløser. Randers FC har dog ikke hørt fra Nordjylland, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen.

Fodbold: Et skifte fra Randers FC til AaB kan meget vel være rykket nærmere for Thomas Thomasberg.

Randers FC-træneren har været nævnt som topfavorit til jobbet i AaB, hvis Marti Cifuentes skulle ende med at forlade den nordjyske klub.

Det sidste er nu en realitet, da Cifuentes skifter til svenske Hammarby, men Randers FC-sportsdirektør, Søren Pedersen, fortæller til Randers Amtsavis, at det nordjyske træner-exit indtil videre ikke har ført til henvendelser i Kronjylland.

Annonce

- Jeg er blevet ringet op af en masse journalister, men jeg har ikke hørt noget fra AaB, fortæller Søren Pedersen.

Forventer du at høre fra AaB?

- Det må være dem, der kan svare på, om de er interesserede eller ej.

Kræver kompensation

Ifølge Ekstra Bladet vil det koste AaB mere end to millioner kroner at købe Thomas Thomasberg fri af kontrakten i Randers FC. Prisskiltet vil Søren Pedersen ikke kommentere på, men han fastslår, at kvalitet koster.

- Selvfølgelig skal man kompenseres økonomisk, når man har et godt produkt, og det har vi lige nu i Thomas. Vi har en lang aftale med ham, men kommer den rigtige klub med et godt tilbud, så kigger vi på det. Der kan også være et ønske fra Thomas, som vi skal forholde os til, fortæller Søren Pedersen.

Har Thomas Thomasberg et ønske om at forlade jer?

- Det tror jeg faktisk ikke. Jeg ved, at han er glad for at være i klubben, og vi er glade for at have ham. Men både trænere og spillere har ambitioner om at komme videre. Det synes jeg er en naturlig del af den her verden, og når Thomas har gjort det så godt, som han har, så vil han være interessent for andre klubber, lyder det fra Randers FC-chefen.

Er I begyndt at overveje jeres muligheder, hvis Thomas Thomasberg ender med at forlade jer?

- Vi overvejer altid vores muligheder, men jeg har en god fornemmelse af, at Thomas er cheftræner et godt stykke tid i Randers FC endnu. Men sker der noget andet, skal vi selvfølgelig være klar på det, og det er vi også, fastslår Søren Pedersen.

Annonce

Frikøbsklausul

Hammarby har udløst en købsklausul i Marti Cifuentes' kontrakt, og han tiltræder ifølge AaB i den svenske klub 1. marts.

- Timingen er for vores vedkommende langt fra optimal, men vi har igangsat en ny rekrutteringsproces, så vi forhåbentlig inden længe kan præsentere en ny cheftræner, siger sportschef Inge André Olsen.

Marti Cifuentes kom til AaB for godt og vel et år siden og har siden stået i spidsen for klubben i 40 kampe. Klubben holder vinterpause på Superligaens fjerdeplads.

Spanieren fortæller, at han har været glad for at være i AaB.

- Indtil for bare få dage siden havde jeg heller ikke forestillet mig, at samarbejdet skulle slutte allerede nu. Men jeg er blevet tilbudt et job, som jeg føler, at jeg hverken sportsligt, økonomisk eller i privat sammenhæng har kunnet sige nej til. Derfor har den såkaldt samlede pakke vægtet endnu mere end normalt, siger Marti Cifuentes.

Annonce

Ærgrelse i Nordjylland

Sportschef Inge André Olsen medgiver da også, at Marti Cifuentes har levet op til klubbens forventninger i 2021.

- Det er en vellykket historie, at Marti som en relativt ubeskrevet træner har gjort det så godt i AaB, at det er blevet bemærket positivt hos flere andre attraktive klubber i Skandinavien.

- Men vi er naturligvis ærgerlige over, at det projekt, som vi i fællesskab satte i gang, allerede nu skal have en ny mand i spidsen. Det var ikke planen, siger Inge André Olsen.

Annonce
Randers For abonnenter

50 lejere skal have ny udlejer: Lokal investor overtager markant investeringsejendom i det centrale Randers

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Stadig 25 mand i gang med brandslukning i kæmpe affaldsbunke: Men der er godt nyt

Randers For abonnenter

Egons gamle gasfyr og resten af forstaden er røget bag i fjernvarmekøen: Disse tre landsbyer vil Verdo regne på i stedet

Randers

Fra store planer til tvivlsomme byggerier: Sådan er det gået med Randers-eventyret i Kina

Randers

Kæledyrskonflikt førte til trusler om at skyde politiet med oversavet jagtgevær: Nu har gerningsmanden fået sin dom

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Randers

Med drone og HazMat-suits får beredskabet styr på branden i 100 ton affald: Se video af slukningsarbejdet her

Leder For abonnenter

Dagligt mere end 1000 biler på villavej: Vi forventer, at kommunen finder en løsning

Han kan stege din bøf: Verdensmester rejser ud og griller for kunderne

Randers

Se video: Voldsom bilbrand sendte store mængder røg ind over motorvejen

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Randers

Verdenskendt Google-bil ruller ind på Rådhustorvet: Del dit bedste Street View-øjeblik med os

Sport For abonnenter

Kniven for struben, bortvist cheftræner og parløb i toppen: De lokale serieklubber positionerer sig til slutspurten

Randers

Så du dem? Klatrere rappellede ned fra Amtsavisens tag

Annonce